Betöltés...

75045 Walzbachtal munka es szallaslehetoseg

Ár: 360.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeretne új életet kezdeni de nincs hol ? Nem beszeli a nyelvet? Szeretne normális körülményeket ahol nem kell naprol napra élni? Akkor jó helyen jár. Baden württembergben munkalehetősėg es szallas lehetoseg. A pontos cim : 75045 Walzbachtal( Wössingen). Szallas: Minden szoba tartalmaz 2 db uj szekrenyt es 2db ágyat illetve egy Sikkepernyos Tv-T. Internethozzaferes es parkolas az arban. Az ára 350 Euro / ho per fo.
Munkahely: Kapcsolatban allunk tobb munkaerokozvetito ceggel (Német) akik kulonbozo szaktudasu embereket keresnek. Ha van nyelvtudasod 3 nap alatt lehet kezdeni. Ha nincs az sem gond akkor van lehetoseg egy kozeli gyarban kezdeni . Kereseti lehetoseg 1300 ,Euro Netto. Kihangsulyozom hogy mi egy szallasado ceg vagyunk es a munkahelyben csak segitunk a lakoknak.
A Min bér amit meg lehet keresni 1200 euro a magasabb bérezés szaktudás és vagy nyelvtudás függvénye. Pl. Hegesztő alap nyelvtudással 2000 Euro netto. Targoncás alap nyelvtudással 1700 Netto.

Koszonettel. B. Roland

+4915163100927
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pécs
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudás nélkül
Ország: Németországban
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Betanított
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 989 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "75045 Walzbachtal munka es szallaslehetoseg" című hirdetést látja. (fent)