Betöltés...

gondozás, előképzettség nem feltétel

Ár: 650.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves álláskeresők!

Végzettséget nem igénylő angliai munkalehetőséget ajánlok kiemelkedő fizetéssel. A cég gerincsérült, azaz tolókocsis (föként fiatalok) mindennapi szükségleteinek ellátásához keres dolgozókat. A munkavégzés a kliens saját otthonában történik bentlakásos formában, tehát ingyenes a szállás a munkavégzés teljes ideje alatt! Emellett az étkezés is ingyen van. Férfiak és nők jelentkezését egyaránt várják életkortól függetlenül (nyugdíjkorhatárig). A cég folyamatosan keres és alkalmaz új jelölteket, mivel rohamosan bővülő ügyfélköre miatt mindig szükségük van munkaerőre. Ez azt jelenti, hogy nagy kedvezményekben részesítik a jelentkezőket.

Ezek:

- Kiemelkedő fizetés plusz juttatásokkal, mint étkezési támogatás, uplift. (75 font + 8-15 font + 10-15 font egyes kliensek esetében uplift gyanánt per nap.)

- Fizetett szabadság (minden ledolgozott 10. nap után 1 nap).

- Ingyen képzés, mely 5 napos és a képzés ideje alatt ingyen szállás.
Mint említettem előzetes képzettség nem szükséges, mivel a cég maga készíti fel alkalmazottait a munkára egy könnyed, vidám légkörű tanfolyam keretében.

- A képzés után azonnali munkavégzési lehetőség.

- Angol egészségbiztosítási, nyugdíjrendszerhez való csatlakozás, ingyenes orvosi ellátás (kivéve fogorvosi, ami nagyon drága itt).

- Ingyen szállás és étkezés a munkaidő alatt. Ami azt jelenti, hogy a megkeresett fizetés teljes egészében megtakarítható.

- Fizetett utazás Anglia, Wales területein belül.

- Flexibilis munkavégzés. Te alakíthatod munkával töltött és szabadságod idejét, hosszúságát. (Én néhány hónapot dolgozom és az év fennmaradó részében itthon élvezem a szabadságom jó anyagi körülmények között.)
Szerintem nem azért élünk, hogy gép módjára hajtsunk nyugdíjig..van más választás!

- Folyamatos munkalehetőséget biztosít a cég. Még sosem volt olyan, hogy ne kaptam volna munkát, pedig sokszor fél évet is kihagytam egyhuzamban, mégis örömmel vártak vissza mindig.

- Lehetőség van megismerni Anglia és Wales nevezetességeit, természeti szépségeit mivel a cég a legkülönbözőbb részekre ajánl neked munkát.

- Jogod van elfogadni és visszautasítani aktuális lehetőséget saját egyéni elképzelésednek megfelelően.

- Néha a szerencsésebbeknek kijut néhàny egzotikus utazás ami teljesen ingyenes, ilyenkor mindent a kliens fizet. Sajnos nekem nem volt benne részem, de sokan mentek különböző kontinensekre vagy óceáni hajótúrákra a klienseikkel.

Azért persze kritériumok is vannak:

- 18. életév betöltése

- Bűntetlen előélet

- EU-s állampolgárság

- Alap - társalgási szintű angol (jó lenne ha irni is tudnal)

- Jogositvany; elnezest ,most ert el hozzam a legfrissebb informacio jogsival kapcsolatban; nőknek egyaltalan nem feltetel mivel nekik szelesebb a munkalehetoseguk,barkit gondozhatnak.
Ferfiaknal sajnos feltetel mert ok női klienst nem gondozhatnak igy
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XV. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Angliában
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Orvos / Ápoló
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Extrák: kiemelkedő fizetés, ingyen szállás és utazás, flexibilis sza
 
Eddig megtekintették 497 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "gondozás, előképzettség nem feltétel" című hirdetést látja. (fent)