Betöltés...

Éttermi munka

Ár: 300.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves érdeklődő!

Hollandia és Németország területére keresünk konyhai kisegítőket, mosogatókat, pultosokat. Párok jelentkezését is tudjuk fogadni korlátozott számban. A munkavégzés ázsiai éttermekben történik, a szállás és az étkezés biztosított.

Azonnali kezdés!

Munka:
Heti 6 nap munka, 1 szabadnap. Naponta 10-12 óra munka. Minimális társalgási szintű nyelvtudás szükséges, hogy tudjon kommunikálni főnökével. Hollandiába angol/német, Németországba német nyelvtudás szükséges. A következő munkakörökben tudjuk elhelyezni a jelentkezőket: konyhai kisegítő, mosogató, pultos, szakács. Egyes esetekben Svájcba, Franciaországba és Ausztriába is vannak szabad helyeink (ez nagyon ritka!).

Fizetés:
A fizetés az első hónapban 700 euró. Második hónaptól 1000 euró.

Szállás és ellátás:
Az éttermekben napi 2 étkezés ingyenes. A szállást szintén a munkáltató állja, azaz nem kell érte fizetni! Így akár az egész 1000 euró megtakarítható havonta. A szállások az étterem közelében helyezkednek el. A szállásokon és az étterembe Wi-Fi kapcsolat szokott lenni.

Kiutazás:
Önállóan repülővel vagy vonattal a megadott célországban. Ez általában 15-20.000 forint szokott lenni. Ott sofőr fogja várni Önt aki a munkahelyre viszi. Ennek költsége 100 euró.

Jelentkezés:
Amennyiben felkeltette érdeklődését az állás, küldje el fényképes önletrajzát és hozzá csatolva telefonos elérhetőségét amin keresni tudjuk.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVI. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Hollandiában
Állás típus: Vendéglátós
Munkakör: Betanított
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Extrák: Ingyen szállás + étkezés
 
Eddig megtekintették 2305 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Éttermi munka" című hirdetést látja. (fent)