Betöltés...

Ápolók, szociális gondozók figyelem!

Ár: 427.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
ÁPOLÓNŐK, SZOCIÁLIS GONDOZÓK FIGYELEM!
Hollandiába keresünk ápolókat idős otthonokba, fekvőbeteg intézetekbe,és házi beteg ápolásra.

Országosan várjuk minden egészségügyben dolgozó jelentkezését, aki bármely indíttatásból, szeretné magát kipróbálni külföldön.
Segítséget nyújtunk a külföldi munkavállalás elkezdésében, a nyelv elsajátításában, a külföldi foglalkoztatás pozitívumainak megismerésében.
Ha szeretnél családias kis csapatunk tagja lenni, jelentkezz bátran!

Feltételek:
• Szakirányú végzettség (OKJ 54-es ápoló, vagy több éves szakmai tapasztalattal rendelkező OKJ 33-as Szociális gondozó, és ápoló),
• Szakmai tapasztalat.
• Angol vagy Német nyelvtudás.

Információ a tanfolyammal kapcsolatban:
A tanfolyam 8 hetes, intenzív Holland nyelvtanfolyam. Ideje alatt a képzés helyén, Ádándon kell tartózkodni. Időtartama: 8 hét, hétfőtől szombatig, 8:00 – 17:00 óráig, szünetekkel. Helye: Ádánd, Siófoktól 12 km-re. A tanfolyam alatt térítésmentes szállást biztosítunk. A 8 hét alatt elérhető legalacsonyabb nyelvi szint az A. A képzés csoportos képzés, a maximális létszám 8 fő. A képzéshez szükséges eszközök (képesített holland nyelvoktató, megfelelően felszerelt oktató terem - számítógépek, tankönyvek, CD-k, projektor), engedélyek (A felnőttképzési tevékenység nyilvántartási száma: 00798-2012) rendelkezésre állnak.
A 8 hetes oktatás ideje alatt előleg igény szerinti biztosítására lehetőség van. Sikeres vizsga után teljes munkaidős foglalkoztatás. Fizetés: nettó 1400 Euro, kezdő alapfizetés. Interjú:
A nyelvtanfolyamon való részvétel feltétele egy interjú. Ezen az Au Care nevű partner cégünktől is részt vesz valaki, megismerkedik a jelentkezőkkel és elbeszélget velük az általuk kiválasztott idegen nyelven - tolmács segítségével.

Amennyiben tudunk Neked segíteni, hívd a SMITS TEAM BT. ( Magán-munkaközvetítői tevékenység nyilvántartási száma: 2520-2/2012-1400) +36.309.560.791-es mobiltelefonszámát és küld el fényképpel ellátott, magyar nyelvű, részletes, szakmai önéletrajzodat a következő e-mail címre: honned@gmail.com
Elérhetőek vagyunk a Facebookon is, ahol nyelvtanfolyamainkról, tanulóinkról képeket, a Hollandiai munkavállalásról Ügyfelünk által készített, bemutatkozó videókat is láthattok: www.facebook.com/SmitsTeamBt.

FORDULJ HOZZÁNK BIZALOMMAL!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Ádánd
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Hollandiában
Állás típus: Egészségügyi
Munkakör: Idősgondozás
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 678 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Ápolók, szociális gondozók figyelem!" című hirdetést látja. (fent)