Betöltés...

konyhai mosogató, pultos-felszolgáló

Ár: 300.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Németországi éttermi munkalehetőség! Ha unja a csalókat és megbízhatatlan közvetítőket, akkor nálunk a helye!!! Ügyfeleinkkel folyamatos kapcsolattartás, bármiben segítségre van szüksége vagy tanácsra, mi rendelkezésre állunk.
Németországba ázsiai éttermi munkára keresünk megbízható munkavállalókat, teljes körű ügyintézéssel mindenre kiterjedő tájékoztatással. Teljes munkaidős, hosszú távú munka. Német vagy angol nyelvtudás előny, de nem feltétel.
Feltételek:Jelentkezési korhatár nőknél 18-38év, férfiaknál 18-40 év. Józan életvitel, jó munkabírás. Párok elhelyezésére is van lehetőség!
--------
Munkakezdés: megérkezés után másnap. Mindenkit bekísérünk az adott munkahelyre és szállásra, bekísérjük az ottani étterem tulajdonoshoz és megbeszéljük a részleteket, lezajlik a papírmunka megtörténik a bejelentés.
Kereseti lehetőség: /Éttermenként változó/ Első hónap 800-900euró, harmadik hónaptól 1000euró. Ezen felül ingyenes a napi háromszori étkezés(munka napokon kívül is) és a szállás is ingyenes! Jó munkavégzés esetén a bérek folyamatosan nőnek!
Szállások : egyszerűen berendezett szobák, általában az étterem felett vagy mellett max. 100 méter távolságra. Takarításról egyénileg kell gondoskodni, szállásokon wifi elérhetőség.
Munkaidő : Éttermenként változhat / ezt az adott étteremben érkezéskor megbeszéljük.
Általában heti 6 nap munka 10:00-15:00 majd 17:00-22:00 heti 1 nap szabadság.

Minimum 1 hónap munkavállalás és 2 hét felmondási idő.
A pultosoknak és felszolgálóknak fekete nadrágot és cipőt kell vinni a mosogatóknak munkavédelmi bakancs, fehér póló vagy fekete.

--------
JELENTKEZÉS email-ben, Telefon szám megadásával, teljes alakos fényképpel és egy rövid bemutatkozással, email: csabiettermimunka@gmail.com vagy telefonon, munkanapokon 13:00-18:00között! Tel.: +36304627611

Tisztelettel, Simon Csaba
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Karcag
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudás nélkül
Ország: Németországban
Állás típus: Vendéglátós
Munkakör: Betanított
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
 
Eddig megtekintették 1728 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "konyhai mosogató, pultos-felszolgáló" című hirdetést látja. (fent)