Betöltés...

Magyar-német család novembertől Bébiszittert, Au-pairt ke

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A családnál levő au-pairünknek november elején telik le az au-pair éve, így az ő helyére tudnál menni.

Az anyuka magyar gyökerekkel rendelkezik, beszél magyarul, a gyerekek néhány szót értenek, és ezért szeretné a család, ha az au-pair a német mellett magyarul beszélne velük.
A család Heilbronntól 32 km-re lakik. 3 gyerkőc van a családban: 5 és 1 éves kislányok, 8 éves fiú. A feladatod reggel oviba ill. iskolába vinni a gyerekeket, délután értük menni és elkísérni őket sportra valamint egyéb foglalkozásokra (judo, foci), játszani velük. A gyerekek szeretnek úszni, a kertben lenni. A házimunkában egy keveset kell segíteni: konyhában rendet tenni, mosogatógépből kipakolni. A családnak van bejárónője. A szülők beszélnek angolul is. A család közelében van egy fürdő, ami egész évben nyitva van, ide éves bérletet kap az au-pair is.
Jogosítvány szükséges!

A munkaidő 30 óra hetente. A külön tetőtéri lakás, teljes ellátás, betegbiztosítás mellé 260 EUR zsebpénz + 50EUR nyelviskolai hozzájárulás jár havonta.
Amennyiben 18-26 közötti vagy, szereted a gyerekeket és van egy alap német nyelvtudásod, akkor keress minket bizalommal!

JELENTKEZÉS E-mail-ben: gaupair@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Németországban
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Babysitter
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 740 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Magyar-német család novembertől Bébiszittert, Au-pairt ke" című hirdetést látja. (fent)