Betöltés...

Szállodai dolgozók szükséges dolgozni és élni az USA-ban és

Ár: 70.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Cégünk szüksége a szolgáltatások a szállodai és éttermi dolgozók dolgozni az USA-ban. Meg kell továbbá vonat dolgozók. szükségünk van valaki, aki érti és beszéli az angol és más nyelvű Mi szükség van a szolgáltatások az alábbi dolgozók

Üzletviteli
Admin tiszt, Üzleti tanácsadók, üzleti elemzők, kereskedelmi képviselői, az infrastruktúra tanácsadó, ügyvezető titkár, menedzsment gyakornokok tiszt, egyetemi informatikai biztonsági tanácsadó, elöl szakreferens

Emberi erőforrás
HR menedzser, asszisztens felvételi tiszt

értékesítés
marketing asszisztens menedzser, menedzser asszisztens értékesítési, üzletfejlesztési menedzser, üzleti fejlesztés tiszt, az általános értékesítési igazgató, ügyvezető, vezető tisztségviselő, regionális értékesítési vezető, értékesítési igazgató, értékesítési promóciós menedzser, értékesítési tanácsadó, értékesítési mérnök, vezető üzletkötő, műszaki értékesítési tiszt stb.

Távközlés
asszisztens informatikai rendszerek tervezése és végrehajtása, a végrehajtó admin flotta vezetői asszisztens vezérigazgatója, ügyvezető panaszok menedzser, végrehajtó informatikai infrastruktúra, a végrehajtó irodavezető, ügyvezető irodavezető, ügyvezető regionális támogatás.

Kiskereskedelem
Ág vezetője, pénztáros, női fodrász, menedzsment trainers- kiskereskedelem, menedzsment támogató szolgálat, Oracle Retail funkcionális tanácsadó, a kiskereskedelmi értékesítés tiszt.


Hirdető
3D modellező, 3DS max tervező, adminisztratív asszisztens, alkalmazás fejlesztő, ügyfélszolgálati vezetői, grafikus.

Vevőszolgálat
üzletfejlesztési vezetői, call center képviselői, CSR / TSR, ügyfélkapcsolat tiszt, ügyfél-értékesítési képviselők, ügyfélszolgálati képviselői, ügyfélszolgálati képviselője, és folyamat vezetők.

Kézimunka
villanyszerelés, márvány tisztítószerek, vízvezeték-szerelő, acél rögzítő, hegesztő,
Recepciósok, őrök, szakácsok, Pincér / pincérnő, tisztító, Csapos, sofőr, sztriptíz, zenés szórakoztató, jóga execiser.
stb.
egyetlen alkalmazottja 18 felett évente hagyjuk az állásra
írjon nekünk a CV és a korábbi tapasztalatok. munkavállalók késznek kell lennie arra, hogy utazni, és él a U. (United States of America), írjon nekünk a CV és folytatható a caesarspalacecasinohotel@gmail.com Kérjük csúcson az alkalmazások további részleteket köszönhetően
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudás nélkül
Ország: Egyéb nem Európai Uniós országban
Állás típus: Vendéglátós
Munkakör: Pincér
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
 
Eddig megtekintették 429 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Szállodai dolgozók szükséges dolgozni és élni az USA-ban és" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: