Betöltés...

Fodrász alkalmazott

Ár: 360.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Németország Göttingen városába , fodrász hölgyeket illetve fodrász kisegítőket keresünk hivatalosan bejelentett alkalmazotti jogviszonnyal . Próbamunkára szükség van , ez álltalában 2 nap , ez idő alatt szállást biztosítunk . Sikeres felvétel esetén az útiköltséget megtérítjük . Lehet azonnali kezdés is . Akiket várunk : lehetsz akár pályakezdő , maximum 40 éves korig , tudj csapatban jól dolgozni , akarj fejlődni és tanulni. Amit nyújtunk : kiemelkedő fizetés , segítség albérlet keresésben , segítség a német nyelv elsajátításában .
Ha érzel magadban kellő ambíciót és a hirdetés felkeltette érdeklődésedet , küldj egy fényképpel , telefonszámmal ellátott önéletrajzot ide : headline711@gmail.com Csak komoly érdeklődők jelentkezzenek .
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IX. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudás nélkül
Ország: Németországban
Állás típus: Szakmunka
Munkakör: Fodrász, manikűrös pedikűrös
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 428 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Fodrász alkalmazott" című hirdetést látja. (fent)