Betöltés...

Svájcba keresünk Au-pairt májusi kezdéssel kimagasló Au-pair

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A család Zürich elővárosában lakik egy kertes házban. 4 gyerkőc van a családban: 2 és 3 éves fiúk és 6 hónapos ikerlányok. A fő feladatod a gyerekekkel való foglalkozás lenne: közös séta, játék, úszásra menni velük. A nagyobb gyerekek szeretnek a kertben játszani, festeni, rajzolni, meséket hallgatni. Az egyik szülő mindig otthon van, így a 4 gyerkőccel nem lennél egyedül. A házimunkában egy keveset kell segítened.
A munkaidő 30 óra hetente + 20 nap fizetett szabi jár 1 év tartózkodás esetén. Külön szoba, teljes ellátás, betegbiztosítás mellé min. 500 CHF (142.000 HUF) zsebpénz +a nyelviskola költségének egy része jár havonta.
Amennyiben 18-30 közötti vagy, szereted a gyerekeket és van egy jó német vagy angol nyelvtudásod, akkor keress minket bizalommal!
Ne késlekedj, ragadd meg lehetőséget, jelentkezz nálunk minél előbb, hogy be tudjunk téged ajánlani a családhoz!

JELENTKEZÉS E-mail-ben: gaupair@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budaörs
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Svájcban
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Babysitter
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 1207 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Svájcba keresünk Au-pairt májusi kezdéssel kimagasló Au-pair" című hirdetést látja. (fent)