Betöltés...

Magyar családhoz keresünk Au-pairt Ulm közelébe 6 hónapra má

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Egyedülálló magyar anyukához keresünk Au-pairt / Bébiszittert 6 hónapra, Dél-Németországba, Ulm közelébe (45 km).
3 gyerkőc van a családban: 11 éves fiú, 5 és másfél éves kislányok. A fő feladatod a két kislánnyal való foglalkozás lenne. Az 5 éves kislányt elvinni oviba és délben érte menni, valamint a legkisebbel délelőtt foglalkozni, játszani. A házimunkában egy keveset kell segíteni. Délután tudsz heti 2-3 alkalommal nyelvsuliba járni. A család nagyon muzikális: a 11 éves fiú harsonán játszik, az anyuka énekel, a kislányok is szeretnek énekelni, táncolni és rajzolni.
A munkaidő 30 óra hetente. A külön szoba, teljes ellátás, betegbiztosítás mellé 260 EUR zsebpénz + 50 EUR nyelviskolai hozzájárulás jár havonta.
Amennyiben 18-26 közötti vagy, szereted a gyerekeket és van egy minimális német nyelvtudásod, akkor keress minket bizalommal!

JELENTKEZÉS: gaupair@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budaörs
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Németországban
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Babysitter
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 1035 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Magyar családhoz keresünk Au-pairt Ulm közelébe 6 hónapra má" című hirdetést látja. (fent)