Betöltés...

Szakképzett bébiszitter Franciaország

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Keresünk gyógypedagógusi, vagy Petős tanító végzettséggel!!!!!! rendelkező nem dohányzó, egyedülálló lányt, aki kijönne hozzánk au-pairnek 9 éves halmozottan serült kisfiam és testvérei mellé.
Jogosítvány és az autóvezetés FELTÉTEL, hiszen közvetlen szomszédaink itt az Alpok aljában a tehenek, és hát tömegközlekedés a szóbeszéd szerint létezik, de minket elkerül. Genf belvárosa 20 perc autóval! ! Az angol vagy francia tudàs kötelező a mindennapok miatt, de a gyerekekkel magyarul KELL beszélni!
Havi fizetést, szállást-ételt, és az ittlét idejére családtagságot (:)) tudunk felajánlani. A házimunkából annyi részt kellene elvégezni, amennyi a többi nagykorú családtagra is hárul, nem háztartási alkalmazottat keresünk!!!! Jelentkezni a liviaaupair@hotmail.com e-mail címen, vagy privát üzenetben lehet!
CSAK OLYAN JELENTKEZZEN, AKINEK MEGFELELO VÉGZETTSÉGE VAN, és foglalkozott már sérült gyermekkel, szorgalmas és segítőkész!!!!!!!!!!
Kezdés SOS!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Egyéb EU országban
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Babysitter
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 688 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Szakképzett bébiszitter Franciaország" című hirdetést látja. (fent)