Betöltés...

Ápoló, idősgondozó álláslehetőség Ausztriában! 2 vagy 4 hete

Ár: 350.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ausztriai munkahelyre – jelenleg elsősorban Bécs környékére – keresünk ápolókat, idősgondozókat. A munkavégzés helyszíne minden esetben magánszemélyeknél történik, mindössze 1 ellátottról kell gondoskodni.

Tehát NEM idősotthonokba, kórházakba keresünk munkaerőt!

Ápoló, szociális gondozói végzettség – vagy bármilyen, legalább 240 órás képzést követően szerzett egészségügyi, gondozói, ápolói képzettség - és legalább alapszintű német nyelvtudás szükséges a munkavégzéshez.


Munkavégzés kezdete: február vége-március eleje.

A munkavégzés, 2 vagy 4 hetes turnusokban történik; 2-4 hét Ausztriában történő munkavégzés, majd ugyanennyi idő itthon. Nem szükséges tehát a kitelepedés!

Legális, bejelentett ausztriai munkaviszonyt, ingyenes szállást és ellátást biztosítunk, feladatoktól és végzettségtől függően napi 50-80 eurós bérezéssel, mindössze 2 hét próbaidővel!

Megszervezzük az adminisztrációt, a ki és hazautazást is!

A munkát vállalók 15 év után jogosulttá válnak az ausztriai nyugdíjra. A Magyarországon hasonló munkakörben eltöltött munkaidő beszámításra kerülhet.

Magyarország egész területéről, illetve a határon túlról is, nemtől és kortól függetlenül várjuk a jelentkezőket!

Keresse meg 2-4 hét alatt akár itthoni fizetése többszörösét, megnövekedett szabadidejét pedig töltse el itthon, tetszése szerint!

A jelentkezéshez küldje el német vagy magyar nyelvű fényképes önéletrajzát és telefonszámát, és rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ha felkeltettük érdeklődését, az alábbi elérhetőségeken várjuk jelentkezését:

allaskulfoldon2016@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budaörs
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Ausztriában
Állás típus: Egészségügyi
Munkakör: Orvos / Ápoló
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 865 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Ápoló, idősgondozó álláslehetőség Ausztriában! 2 vagy 4 hete" című hirdetést látja. (fent)