Betöltés...

Villanyszerelőket keresünk Dél-németországi munkavégzésre

Ár: 500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Villanyszerelő szakmával rendelkező, alapszinten a német nyelvet ismerő szakmunkásokat keresünk hosszú távú németországi munkavégzésre. Minden esetben német bejelentett, teljes munkaidős állásokról van szó, AOK betegbiztosítással.
Munkavégzés helye: (Német-)országszerte, székhely Baden Württemberg
Nyelvtudás: B1
Tapasztalat a szakmában: 4-5 év
A szakmák szerinti fizetések az alábbiak szerint alakulnak (szakemberek között minimális eltérések lehetnek a német nyelv ismerete és szakmai tapasztalat fényében):1400-1450 + szállás + túlórapótlékok + műszakpótlékok (4 műszakban dolgoznak, kapnak éjszakai pótlékot, vasárnapi pótlékot stb.).
Szállás: támogatott
Ami előreláthatólag a feladat:
Nagy partnerünk több reptérrel, étteremmel, irodaházakkal stb.rendelkezik országszerte, itt telepítési, kiépítési, karbantartási feladatok lennének szükségesek.
Szállást biztosítunk minden munkavállalónk számára, amit természetesen mi is fizetünk. Abban az esetben, amikor valaki nem kér szállást, úgy lehetőség van saját szállásának támogatására, ez minden esetben megegyezés szerint történik 200 és 300 Euró között.
Utazási támogatásra van lehetőség, amennyiben a munkahely és lakhely közötti távolság oda-vissza útra meghaladja a 40 km-t (tankkártya formájában).
Előlegre van lehetőség az első 2 ledolgozott hét után.
Várom megtisztelő jelentkezésüket a megadott E-mail címen, legyen szíves szakmai önéletrajzát továbbítani, és mi felkeressük Önt.
E-mail címünk: info@projobconsulting.com
Projob Consulting Csapata
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Győr
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Németországban
Állás típus: Szakmunka
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Extrák: Villanyszerelői végzettség szükséges
 
Eddig megtekintették 176 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Villanyszerelőket keresünk Dél-németországi munkavégzésre" című hirdetést látja. (fent)