Betöltés...

Raktári betanított munkás és targoncavezető

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az OTTO Workforce fő profilja magyar és egyéb nemzetiségű munkaerő közvetítése Hollandiába, Németországba. Székhelye a hollandiai Venray. Több éves tapasztalattal és számos munkahellyel rendelkezünk különböző területeken. Az álláskeresőktől nem kérünk regisztrációs díjat és jutalékot.

Elvárás: erős alapszintű német nyelvtudás.

Kedves álláskereső! További információkért lépjen kapcsolatba velünk a felsorolt telefonszámok egyikén, személyesen vagy e-mailben.

Tájékoztatjuk, hogy a sikeres munkaközvetítéshez személyes regisztráció szükséges, mert minden jelentkezőnek ki kell töltenie egy nyelvi kompetenciatesztet, illetve egy személyiségtesztet.

Fizetés : bruttó 8,80-bruttó 9,07 euró.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, kérjük, hogy küldje el hozzánk életrajzát a nyelvtudását is megjelölve a gyor@ottoworkforce.hu e-mail címünkre, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámok valamelyikén!

Üdvözlettel / S pozdravom / With kind regards OTTO Workforce OTTO Workforce Hungary Kft. 9024 Győr, Vécsey u. 2. Hungary mobil:+36 30 258 88 10 mobil:+36 30 920 22 27 tel.: +36 96 259 904

http://www.OTTOworkforce.eu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Győr
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Németországban
Állás típus: Logisztikai
Munkakör: Betanított
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 396 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Raktári betanított munkás és targoncavezető" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések

326.000 Ft
326.000 Ft
350.000 Ft
460.000 Ft