Betöltés...

Légiutaskísérő szakma iránt érdeklődő hölgyek és urak!!

Ár: 750.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Hivatalos bejelentéssel garantált 3 éves foglalkoztatási szerződéssel, az Unióban végzendő melyben Budapest is benne van, Stewardess, Steward (Légiutas kísérő) munkára keresünk LÉGIUTAS KÍSÉRŐ SZAKMA IRÁNT ELHIVATOTTSÁGOT ÉRZŐ HÖLGYEKET, URAKAT!!

Elvárás:
Fiatalos, jó megjelenés, Piercing és tetoválás látható helyen nem lehet, magasság korlát nincs de el kell érni lábujj hegyen 210 cm-t. Rendelkezni kell Uniós Útlevéllel.
Angol nyelvtudás írás, olvasás, megértés és tanulásra alkalmas színtü szükséges, NYELVVIZSGA NEM
A napi munka Vendéglátás,felszolgálás az utasoknak,az utazás ideje alatt, Idegenforgalom,felvilágosítás, Turizmus, Utazás. Kereskedelem a fedélzeten lévő adómentes termékek árulása az utasoknak. Kommunikáció beszélni tudni kell az utasokkal,jó emberi kapcsolattartás,kreativitás,utazás alatt előforduló problémák meg oldása, lojalitás a munkaadó felé. Ezen munka nem igényel előzetes gyakorlatokat, hiszen ezen munkákra tevékenységre előzetesen képzik felkészítik Önöket.
PÁLYAKEZDŐKNEK (ÉRETTSÉGIVEL, FRISS DIPLOMÁVAL rendelkezőknek) NAGYON JÓ TAPASZTALAT- ÉS REFERENCIA-SZERZÉSI LEHETŐSÉG!
Amit nyújtunk:
Speciális szakmai Training angol nyelven (Budapesten egyedüli az Unióban, melyről akkreditált bizonyítványt biztosítunk).
mindenki nyugodtan dolgozhat mellette, KB december végéig. Mivel ezt követi külföldön történő képzés ( A MAJD ÖNÖKET ALKALMAZÓ CÉG KÖLTSÉGÉRE), a szállás, étkezés, oktatás,5- héten keresztül garantáltan biztosított. A 6. héten munkába-állítás//ez garancia a foglalkoztatásra is.
Lehetőség karrierjének kiépítésére.vállakozásának beindítására
Jó kereseti lehetőség
2500 EURÓ körüli kezdő elérhető nettó fizetés + fedélzeten végzett munka után elérhető 10% jutalék +TIP.
Az alpfizetés bázishely függő 8,50-27 euró/repült óra közötti
Tudnivalók:
A KÉPZÉSHEZ A SIKERES TANFOLYAM UTÁN A CÉG VÁLLALJA, HOGY AKIK A TANFOLYAMOT SIKERESEN ELVÉGEZTÉK,megszrezték a szakszolgálati engedélyt AZOKAT GARANTÁLTAN 3-ÉVIG FOGLALKOZTATJA.
AKIK EXTRA FÉL ÉVES VAGY ÉVES CÉGNÉL MARADÁST ÍRNAK ALÁ AZOKAT KÜLÖN FIZETÉSI BÓNUSSZAL HONORÁLJA! (általában 1200-euró.)
Mindenkit jelentkezés után felhívunk és budapesti képviseletre invitáljuk személyes bemutatkozásra
Sikeres 2015-öt kívánunk.
Fiúk jelentkezését is nagyon várjuk !!! Ez nem csak női munka mit ahogy az a köztudatban elterjedt.

Nagyon fontos, hogy előtte mindenkinek személyesen be kell mutatkoznia! Ahol megnézzük a szakmára a fizika , pszihológiai és egészségügyi alkalmasságát.
Keress telefonon:

Küld önéletrajzodat a lilcsu93@gmail.com –ra, utána telefonon felhívunk.
Skype-on is megoldható a kommunikáció.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: V. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Egyéb EU országban
Állás típus: Kereskedelem
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 1800 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Légiutaskísérő szakma iránt érdeklődő hölgyek és urak!!" című hirdetést látja. (fent)