Betöltés...

Svájci Munkalehetöség

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Hosszútávra keresünk munkaeröt Svájcba. Tartózkodási engedélytöl egészen a szállás szervezéséig vállaljuk a teljeskörü ügyintézést. Ha Ön német nyelvismerettel, szakirányú végzettséggel, B-Kategóriájú jogosítvánnyal rendelkezik és nyitott új ismeretek elsajátítására, önállóan, pontosan és megbízhatóan végzi a munkáját – várjuk jelentkezését. Közvetlen svájci munkavállalással keresünk: egészségügyi dolgozókat ( ápoló, mütös és egyéb szakirány ), idösgondozót, építöipari szakmunkást (ács, tetöfedö, asztalos, kömüves, festö, hidegburkoló, gipszkartonos, villanyszerelö, vízvezetékszerelö, fütésszerelö, légtechnika, építöipari gépkezelö, darukezelö, állványépítö), hegesztöt, CNC-programozót, fémipari lakatost, szerszámkészítöt, erdészt, fakitermelöt, kertészt. Ha egyéb magasfokú képesítéssel rendelkezik szívesen várjuk jelentkezését!
Német és magyar nyelvű fényképes önéletrajzát és motivációs levelét kérjük küldje a info@svajcimunka.ch e-mail címre. További információk telefonon: +49 151 75966600
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Svájcban
Állás típus: Szakmunka
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 3076 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Svájci Munkalehetöség" című hirdetést látja. (fent)