Betöltés...

Izgalmas történetek

Ár: 300 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Visszaszámlálás: Számítógép vírusok és programok, a világűr távoli bolygói és az őserdő mélyén lappangó maja romvárosok titkai között kell a hősöknek kiigazodni, hogy esélyük legyen az életben maradásra.
A jövő szökevénye: A könyv témája, melyből film is készült: Johnny a XXI. század életművésze, az agyába drótozott memóriatárban jó pénzért adatokat csempész a világ egyik sarkából a másikba. Ezúttal azonban alaposan melléfogott.
A Sirius-rejtély: Vajon egy holt univerzumba meresztjük tekintetünket, ha az égre nézünk, vagy más, idegen civilizációk élettereibe is ellátunk, akik - a földi emberiséghez hasonlóan - életük lehetőségeit teremtik vagy teremtették ott meg? Ilyen és hasonló kérdéseket tesz fel Dieter B. Herrmann. (Tanulmány)
Az Arisztotelész szisztéma: TÉMÁJA REÁLIS VESZÉLY! Egy manipulátoros műtőgépről szól, mely össze van kötve az egész világot átfogó számítógépes informatikai rendszerrel, amit Russel professzor és társai Arisztotelész-szisztémának neveznek el. Egy tengeralattjáró robbantása után felmerül a kérdés, ki adta a parancsot. Feltételezik, hogy, hogy Arisztotelész-önállósította magát és a vezérlő stáb tudta nélkül ad ki parancsokat. A tudományos hipotézis ellenőrzésére nem kerülhet sor: Russellt egy frissen operált betege megöli. Leibnitz tovább nyomoz, ami meglepő és egyben megdöbbentő eredményhez vezet...
A Kobra-ügy: Egy furcsa járványról szól, melynek kapcsán egy fiatal járványügyi kutató elkezd nyomozni. A történet maga fikció, de a biológiai fegyverkezés terén komoly tudományos ismereteken alapszik. Szorongató igazság ugyanis, hogy napjainkban egyre könnyebben előállíthatóak és a terroristák kezében mind veszedelmesebb fegyvert képeznek a fekete biológia termékei.
Keressük az idegeneket: Ez a könyv öt részből áll: Az álom, A hit, A kutatás, A bizonyíték és A következtetések.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Könyvkereső: Fantasy
 
Eddig megtekintették 61 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Izgalmas történetek" című hirdetést látja. (fent)