Betöltés...

Fantasztikus, izgalmas történetek

Ár: 300 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A pergamen titka: A. Polescsuk lélegzetelállítóan izgalmas fantasztikus regénye az alkímia múltját és vegyészet jelenét egyetlen, sodró iramú mesében fogja össze. Egy ősi pergamen idegméreggáz nyomára vezeti a hajdani alkimisták leszármazottját…
Az éj káosza: Fantasztikus paródia
A rendszer ellenségei: egy turistacsoportot rabul ejtenek a benszülöttek....
A holnap elrablói: A férfi mindenre elszánt bérgyilkos volt... Keze nem remegett, midőn pontosan az áldozat mellének szegezte a fegyver csövét... Nem akadt senki, aki megakadályozhatta volna a gyilkost. De csak egy éles, fémes csattanás hallatszott. Aztán egy újabb és újabb, de a fegyver minden esetben csütörtököt mondott... Nemcsak ez a fegyver mondott csütörtököt. Elnémult a Föld minden fegyvere. A frontokon hirtelen megváltoztak az erőviszonyok, a technika, a hadigépek tömege használhatatlanná vált. Aztán egy napon megszűnt az elektromosság... És egy másik napon nem lehetett meggyújtani a benzint, a kerozint és az olajat... A megdöbbentő események mögött egy furcsa kis emberke állt, Goemon, az idegen, aki valahonnan a világűrből érkezett.
Átvehető Budapesten a 4-es metró vonalán.
A venus üzlet: Eladó a Venus! Eladó a Venus! Ezzel az ötlettel kezdődtek Mitchell Courtenay ötcsillagos osztályvezető életveszélyes kalandjai. Emberrablók, összeesküvők, kábítószeren élő elnyomottak, szadista gyilkosok, elszánt politikusok közé vetette sorsa. A jövő évezred Amerikájának nagyon is mai alakjai, cselszövései, ellentmondásai közé, hogy azután egy űrhajóval maga is elinduljon a Venusra. De lakható-e a Venus?
Pohl és Kornbluth világhírű regénye, a science fiction irodalom egyik klasszikus remeke.

Változó csillag: Poul Anderson, többszörös HUGO- és NEBULA-díjas író igazán elemében érzi magát, amikor az ember és egy idegen faj küzdelmét írja meg. Fordulatos, izgalmas, gyors mozgású regény, tele meglepetésekkel.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Könyvkereső: Fantasy
 
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Fantasztikus, izgalmas történetek" című hirdetést látja. (fent)