Betöltés...

Fantasy könyvek

Ár: 300 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Visszatérésa a Földre; Alice világa: Számtalan fényév távolságból, 200 000 év után újra emberek közelednek űrhajóikon a régen lakatlannak látszó és majdnem elfelejtett Föld felé. De a bolygó védekezik. Megsemmisíti a felderítőket. Úgy látszik, hogy harci gépezetei még működnek és az életnek is vannak furcsa jelei.
Az utolsó ember: Rejtélyes, megmagyarázhatatlan okból, talán egy téves gombnyomás következtében, egy utolsó „mohikán” kivételével megsemmisül az emberiség. Mit csinál Robinson félelmetes, észvesztő magányában? Hogyan próbálja megőrizni civilizáltságát, emberi formáját? Mit ér az élet a társadalmon kívül?
Menekülés: Két asztronauta kutat át egy gazdátlan űrhajót. Hihetetlen élményekben, izgalmakban lett részük.
Az isten anyja: Tessa Lambert fiatal és zseniális kibernetikus. Kutatási területe a mesterséges intelligencia.Llétrehoz egy programot, Fredet, amely képes a tanulásra. Gondolkodhat-e, gyűlölhet-e egy gép? Lehet-e gonosz? A tudomány ma már képes olyan eredményekre, amelyeket nem tud kordában tartani?
Az elszabadult Frankenstein: Időutazás, melyben az a legfurcsább, hogy a három évszázaddal korábbi világban valóság és képzelet keveredik egymással.
Átvehető Budapesten, a 4-es metró vonalán.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Könyvkereső: Fantasy
 
Eddig megtekintették 72 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Fantasy könyvek" című hirdetést látja. (fent)