Betöltés...

Kun István : Szellemvilág I-II.

Ár: 3.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ismertető:

"…az emberi szellem hiába próbál túllendülni a látható világ határain, mindig ide kényszerül visszatérni…létezni nem más, mint állandóan születni, növekedni, visszafejlődni és elpusztulni, kisebb vagy nagyobb lassúsággal vagy gyorsasággal…"(Holbach-francia filozófus)
A mai kor embere elfogadja-e ezeket az állításokat anélkül, hogy mélyen mögéje nézzen? A szellem és lélek próbálkozásai végződhet-e így a Földön, a létezés valóban önmagába visszatérő folyamat, avagy egy és ismételhetetlen?
Mint minden ember, én is a születésemtől fogva keresem a választ ezekre a kérdésekre. Sokáig a teljes sötétségben tapogatóztam, rákényszerülve mások állításainak elfogadására. Aztán hirtelen változások történtek az életemben, melyek ezirányban is jelentős lökést adtak. Sikerült hozzáférni ahhoz a régióhoz, melyet Szellemvilágnak, avagy a Nem látható világnak neveznek. Ez a mediális kapcsolat a mai napig is tart. E kapcsolatnak az első eredményeit szeretném megosztani olvasóimmal a témát feldolgozó nyitó kötettel. Külön felhívom az olvasó figyelmét a kötetet gazdagító nyolc speciális fotóra és a döbbenetes erejű beszámolókra.

Személyes átvételre Miskolcon a Kiss Ernő úti Aldi áruháznál vagy a Városház téren van lehetőség előzetes egyeztetést követően.
Előreutalás esetén a postai díjszabás szerint postázom.
Erzsébet étkezési (boltban beváltható) utalványt is elfogadok.

SMS-re nem válaszolok, házhoz nem viszem.
Az ár nem alkuképes. Csereajánlatok nem érdekelnek.

Amennyiben nem sikerül telefonon elérnie, kérem, hogy küldjön itt üzenetet vagy ismételje meg a hívást később, mert idegen számot nem hívok vissza.

Köszönöm a megértést.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Miskolc
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Könyvkereső: Egészség, egészségügyi
Extrák: Szerzői magánkiadás
 
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Kun István : Szellemvilág I-II." című hirdetést látja. (fent)