Betöltés...

Gyors és könnyű ételek

Ár: 2.999 Ft

Gyors és könnyű ételek - Az egyszerű konyha művészete

Üdvözlünk a Gyors és könnyű ételek világában, ahol az ízletes és könnyen elkészíthető receptek új dimenziót adnak a mindennapi konyhai tevékenységeidhez! E könyv több mint 170 receptjével, praktikus tippeivel és látványos fényképeivel inspirációt nyújt a hétköznapi vacsorákhoz és különleges alkalmakhoz egyaránt.

A Gyors és könnyű ételek könyv tökéletes választás minden háztartás számára, ahol fontos az egészséges és finom táplálkozás. Paul Gayler és nemzetközi szakácsok receptjei segítenek abban, hogy új ízeket fedezz fel, és egyszerűen elkészíthető fogásokkal lepd meg családod és barátaid.

Könnyen követhető útmutatók, változatos különlegességek és vegetáriánus opciók teszik teljessé ezt a szakácskönyvet, amely minden étkezési szükségletet kielégít. Fedezd fel a gyors és könnyű ételek világát, és tedd izgalmasabbá konyhai kalandjaidat!Miért pont ez a termék?


Több mint 170 ínycsiklandó recept
Lépésről lépésre követhető útmutatók
Különleges és egyszerű különlegességek


Felhasználási tippek:


Gyors vacsorák hétköznapokon
Baráti összejövetelek
Különleges alkalmak


Felhasználási alkalmak:


Családi összejövetelek
Születésnapi bulik
Grillpartyk a kertben


Vegyél egy könyvet, és tedd könnyebbé és izgalmasabbá a következő konyhai kalandjaidat ezekkel a receptekkel, amelyek garantáltan új ízélményeket hoznak minden korosztály számára!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Gyors és könnyű ételek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: