Betöltés...

A Nők Lapja Konyha 100 legjobb húsétele

Ár: 3.900 Ft

Üdvözöllek a "A Nők Lapja Konyha 100 legjobb húsétele" világában, ahol a gasztronómia és a házi főzés szerelmesei minden hétköznapjukat különlegessé varázsolhatják!


A "A Nők Lapja Konyha 100 legjobb húsétele" egyedülálló válogatása több, mint 100 különféle húsételt tartalmaz, amelyek minden igényt kielégítenek. A könyvben megtalálhatók a gyorsan elkészíthető 30 perces ételek, az egyszerű serpenyős fogások, a tradicionális magyar és ünnepi étkezések, valamint az édesapák és azok finomabbnál finomabb sültek receptjei is. Minden receptet Tobai Róbert séf útmutatása és professzionális trükkjei kísérnek, hogy otthon is olyan finom fogásokat készíthessünk, mint az éttermekben.


Ez a könyv ideális választás mindazok számára, akik szeretik a minőségi ételeket és otthoni kényeztetésre vágynak. Legyen szó bármilyen alkalomról, a "A Nők Lapja Konyha 100 legjobb húsétele" mindig megbízható választás lesz.


Miért pont ez a termék?



Több, mint 100 különleges és finom húsétel receptje
Profi séf útmutatása és trükkjei


Felhasználási tippek:



Ismerd meg a gyorsan elkészíthető 30 perces fogások titkát
Próbáld ki a serpenyős és bundás húsételek különleges ízeit


Felhasználási alkalmak:



Hétköznapi ebédek és vacsorák
Ünnepi és családi események


Vegyél egy példányt a 'A Nők Lapja Konyha 100 legjobb húsétele' könyvből, és varázsold el a következő eseményedet ezekkel a fantasztikus receptekkel, amelyek garantáltan elnyerik mindenki tetszését!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A Nők Lapja Konyha 100 legjobb húsétele" című hirdetést látja. (fent)