Betöltés...

A hivatalos Vaják szakácskönyv

Ár: 10.999 Ft

A hivatalos Vaják Szakácskönyv hűen tükrözi a Vaják világának sokszínűségét és kultúráját. Ez a csodálatos gyűjtemény 78 izgalmas receptet tartalmaz, amelyek egyszerűen beszerezhető hozzávalókkal készülnek, így bárki könnyen elkészítheti őket otthon. Vaják rajongóként és gasztronómiai kalandorokként egyaránt felfedezhetjük a Kontinens minden tájának jellegzetes ízeit.

A szakácskönyv bevezetőjében megismerhetjük Velen mocsarainak egyszerű, de ízletes helyi fogásait, ahol a vajákok a szörnyek vadászata közben találhatnak menedékre. Novigrad kikötővárosából érkező egzotikus finomságok, Skellige viharos szigeteinek friss halai, Toussaint napsütötte földjének javai és Kaer Morhen komor erődítményének titkos ételei mind megtalálhatók a receptkönyv oldalain.

A Vaják Szakácskönyv nem csupán a rajongók számára kínál szórakozást és inspirációt, hanem valódi ízélményt és kulináris kalandot nyújt, hogy mélyebben belemerülhessünk Geralt és társai világába.

Miért pont ez a termék?


Fedezzük fel a Vaják világának ízeit
Egyszerűen beszerezhető hozzávalók
Rajongóként és gasztronómiai kalandorokként is élvezhető


Felhasználási tippek:



Szórakoztató otthoni konyhai kalandok
Ajándék Vaják rajongóknak
Témához illő születésnapi bulikhoz


Felhasználási alkalmak:



Fantasy tematikájú étkezések
Tévésorozat nézőkör számára szervezett összejövetelek
Egyedi gasztronómiai kihívások


Vegyél egy csomagot, és fedezd fel a Vaják világának ízeit és titkait ezzel a szakácskönyvvel, amely garantáltan izgalmas kulináris utazásra visz!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A hivatalos Vaják szakácskönyv" című hirdetést látja. (fent)