Betöltés...

A kenyér és táplálékot szolgáltató növényeink története

Ár: 3.100 Ft

A kenyér és táplálékot szolgáltató növényeink története olyan mű, amely a botanika, biológia és tudománytörténet határmezsgyéjén mozog. Rapaics Raymund, a botanikus és biológus által írt könyv mélyrehatóan és érzelmileg is elvarázsolja olvasóját. Ez a mű nem csupán a kenyér történetét meséli el, hanem bemutatja, hogyan járták be táplálékot szolgáltató növényeink az emberiség történetének nagy korszakait.

Raymund személyes tapasztalatai, kutatási eredményei és szakértelme összefonódnak a könyv lapjain, amelyek mélyreható betekintést nyújtanak az emberiség táplálkozási szokásainak alakulásába és a növényvilág változásába. A kenyér mindig fontos szerepet játszott az emberiség életében, és az "ÚJ KENYÉR" ünnepe, amelyet a magyar hagyományokban szentként tisztelünk, szerves része ennek a könyvnek.

A kenyér és táplálékot szolgáltató növényeink története nem csupán tudományos érdekességeket kínál, hanem érzelmekkel is teli olvasmány, amely mindenkit elvarázsol és lenyűgöz. Raymund műve figyelemre méltó, izgalmas és mély érzelmeket kelt az olvasóban, miközben tanulságos utazásra viszi őt a botanika és az emberiség történetének világába.

Miért pont ez a termék?


Mélyreható betekintés a kenyér és a növények történetébe
Raymund botanikusi és biológusi szakértelme


Felhasználási tippek:



Kiváló ajándék az érdeklődőknek a botanika és a táplálkozás iránt
Iskolai és tudományos projektek számára fontos forrásmunka


Felhasználási alkalmak:



Ajándékozás tudományos és történelmi érdeklődésű embereknek
Kézikönyv konyhákban és biológiai laboratóriumokban egyaránt


Vegyél egy csomagot, és indulj el Raymund művével az emberiség és a növényvilág történeti útján, amely garantáltan élményekkel teli olvasmány lesz!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A kenyér és táplálékot szolgáltató növényeink története" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: