FERMENTÁLT KONYHA
Ár: 6.000 Ft
Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig Szerzők: Király Ágnes, Horváth Judit HVG Kiadó, 2022 Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük. A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig. Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf. A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra. A kötet adatai: Formátum: 188x248 mm Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2022 Terjedelem: 304 oldal
Tulajdonságok
A hirdető: | Kereskedés hirdetése |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.05.27 |
Eddig megtekintették 66 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "FERMENTÁLT KONYHA" című hirdetést látja. (fent)