Betöltés...

Tidal TD9788 Edénykészlet 10DB-os

Ár: 9.690 Ft

A Tidal TD9788 Edénykészlet egy kiváló minőségű választás, amelyet tartós rozsdamentes acélból készítettek, és kiváló minőségű zománcozással láttak el. Ez a készlet nemcsak esztétikus, hanem rendkívül tartós is, kiváló ellenállással a karcolások és a tönkremenetel ellen. A zománcozott felület tovább fokozza az edények tartósságát, miközben egyszerű és könnyű karbantartást biztosít.
Főbb Jellemzők:

Anyag és Minőség:

Az edények rozsdamentes acélból készültek, amely rendkívül tartós és ellenáll a külső behatásoknak. A zománcozás tovább növeli az edények élettartamát.


Zománcozott Felület:

A készlet zománcozott felülete ellenáll a karcolásoknak és a tönkremenetelnek, biztosítva az edények hosszú távú használatát.


Könnyű Használat:

Az edények könnyen használhatók, és azokhoz könnyű hozzáférni. Az egyszerű kialakítás és a kényelmes fogantyúk még kényelmesebbé teszik a mindennapi használatot.


Hosszú Élettartam:

A kiváló minőségű anyagok és a gondos kivitelezés révén ezek az edények hosszú élettartamot biztosítanak, így hosszú távon is élvezheti azokat.


Egyszerű Karbantartás:

A zománcozott felület könnyen tisztítható és karbantartható, ami még tovább növeli a készlet praktikumát.



A Tidal TD9788 Edénykészlet tehát nem csupán egy konyhai eszközök gyűjteménye, hanem egy olyan berendezés, amely garantálja a kényelmet, a tartósságot és a hosszú élettartamot a konyhai feladatok során. A zománcozott felület ellenáll a kopásnak, és a rozsdamentes acél anyag biztosítja az edények erősségét. Kombinálva ezeket a tulajdonságokat, a készlet ideális választás lehet mindennapi főzési és sütési igényeink kielégítésére.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Evőeszközkészlet / Étkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tidal TD9788 Edénykészlet 10DB-os" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: