Betöltés...

Mély fazék, tapadásmentes, indukciós, fedővel, 5L

Ár: 16.290 Ft




Az, hogy az elkészített ételek ízletesek és sikeresek lesznek-e, nem csak a recepten és az Ön hozzáértésén múlik, hanem a megfelelően kiválasztott sütő- és főzőedényeken is. A jól megválasztott edényeknek köszönhetően most magára a főzés művészetére összpontosíthat, és maximális elégedettséget szerezhet belőle.
Fedős edény öntött alumíniumból, tapadásmentes bevonattal. Ez egy tökéletes edény, amely minden konyhában jól működik. Kiválóan alkalmas ételek sütésére, főzésére és párolására.
A serpenyő kiváló minőségű alumíniumból készült, amelyet nyomás alatt öntöttek. Ez tartós és szilárd konstrukciót eredményez, amely biztosítja az egyenletes hőeloszlást és az ételek hatékony főzését.
Az edényt emellett speciális tapadásmentes bevonat borítja, amely megakadályozza, hogy az étel az edény aljára és falaira tapadjon. Így egészségesebb ételeket készíthet kevesebb zsír felhasználásával. A tapadásmentes bevonat az edény tisztítását is megkönnyíti, mivel az ételmaradékok nem tapadnak a felülethez.
Az edénynek ergonomikus fogantyúi vannak, amelyek kényelmes és biztonságos tartást biztosítanak, valamint gőzszellőzővel ellátott fedele van, amely lehetővé teszi az edény belsejében a nyomás és a hőmérséklet szabályozását.
A serpenyő nemcsak főzési eszköz, hanem dizájnelem is a konyhájában. Elegáns megjelenése és stílusos kivitele bármilyen belső tér díszévé teszi.
Ennek az edénynek a mérete tökéletes különféle ételek elkészítéséhez. A fűtőtér átmérője 19 cm,  ami kellően nagy felületet biztosít a sütéshez, főzéshez. Különféle típusú tűzhelyeken használható, beleértve az indukciós, gáz, kerámia, elektromos és halogén tűzhelyeket.





TULAJDONSÁGOK:





Kiváló minőségű kivitelezés
Öntött alumínium
Tapadásmentes bevonat
Űrtartalom: 4,55l
Tűzhelyekhez: indukciós, gáz, elektromos, kerámia és halogén.
Gyors felfűtés
Elegáns dizájn
A vastag falak és az alsó rész egyenletesen osztja el és tartja fenn a hőt
Szín: fekete






MÉRETEK:


A fazék magassága: 12 cm
Teljes hossz: 38 cm
Fazék átmérője: 26,5 m
Fűtőtér átmérője: 19 cm






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.05.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Mély fazék, tapadásmentes, indukciós, fedővel, 5L" című hirdetést látja. (fent)