Betöltés...

13 szilikon főzőedényből álló készlet bambusz fogantyúval és kanáltartóval

Ár: 16.764 Ft

13 szilikon konyhai eszköz fa fogantyúval - Elegancia és hasznosság a konyhában
Ez a konyhai eszközkészlet tökéletes választás a főzés szerelmeseinek és a képzett háziasszonyoknak. Minden edény kiváló minőségű szilikonból készül, amely ellenáll a 446 ° F / 230 ° C hőmérsékletnek, biztosítva a biztonságos főzést. Az edények tapadásmentesek és nem mérgezőek, így ideálisak az ételek elkészítéséhez, az egészség megőrzésével.
Ezeknek az edényeknek a fa fogantyúi rendkívül ergonomikusak, kényelmes fogást biztosítanak és védik a kezét a hőtől. Antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkeznek a konyhában a fokozott higiénia érdekében. Az egyes fogantyúk végén található lyukkal könnyedén felakaszthatod ezeket az edényeket a konyha falára a könnyű hozzáférés és a rendezett megjelenés érdekében.
A készlet különféle alapvető eszközöket tartalmaz, köztük fogót, habverőt, kefét, réselt kanalakat, öntőket, tésztaedényeket, spatulát, kanalakat, merőkanálokat, valamint kanalakat és konyhai szerszámtartókat. Úgy gondolják, hogy minden összetevő segít a sikeres főzésben és a finom ételek élvezetében.
Ezzel a konyhai eszközkészlettel eleganciát és hasznosságot visz konyhájába. Itt az ideje, hogy hatékonyabban és élvezetesebben élvezze a főzés élményét.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Evőeszközkészlet / Étkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "13 szilikon főzőedényből álló készlet bambusz fogantyúval és kanáltartóval" című hirdetést látja. (fent)