Betöltés...

Szilikon nyújtólap + sodrófa

Ár: 4.790 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

SZILIKON SODRÓFA - Az egészségre biztonságos és az élelmiszerekkel való érintkezésre engedélyezett sodrófa segítségével különféle tésztákat készíthet, amelyekből ízletes gombócok, tészták és élesztős pogácsák lesznek. A szilikon sodrófát használat előtt nem kell liszttel megszórni. A tészta nem fog hozzátapadni, ami nagyban megkönnyíti a munkát, és a sodrás igazi élménnyé válik.

SZILIKON NYÚJTÓLAP - A nyújtólap kiváló minőségű szilikonból készült, ami azt jelenti, hogy könnyen tisztán tartható, ellenáll a szakadásnak és a magas hőmérsékletnek. Jól tapad az asztalra/munkalapra, nem csúszkál a tészta gyúrása közben.

PRAKTIKUS MÉRETEK - a szilikon lap nyomtatott hossz és átmérő skálákkal rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyebb elkészíteni a különböző típusú pékárukat.

NEM CSAK TORTÁKHOZ – Praktikus és sokoldalú konyhai alátét nem csak süteményekhez, de magas hőállóságának köszönhetően meleg ételek alátéteként, vagy akár sütőkesztyű helyett is használhatja a forró edények és tálcák megfogására.
MŰSZAKI ADATOK:


Anyag: szilikon
Görgő fogantyú: fa
Mérleggel rendelkezik: igen
Hőmérsékletálló: igen
Könnyen tisztítható: igen
Rugalmas: igen
Sütőben is használható: max. hőmérséklet 260 celsius-fok
Használható a fagyasztóban: -60 celsius-fok
Mosogatógépben mosható: igen
A henger méretei: 38 x 5 cm
Asztali méretek: 59,5 x 39,5 cm
Súly: 0,525 kg
Súly csomagban: 0,602 kg
A rugalmas szilikon nyújtólap + sodrófa tökéletes szett minden konyhába. A kiváló minőségű nyújtólap és a sodrófa praktikus segítője a háziasszonyoknak. Megkönnyíti a tészta gyúrása közbeni rendtartást, és kiküszöböli azt a problémát, hogy a tészta a munkalaphoz vagy az asztalhoz tapadjon, ami általában hosszas mosogatást és súrolást igényel.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Szilikon nyújtólap + sodrófa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: