Betöltés...

Öntapadós fali tároló több rekesszel / konyhába és fürdőszobába, 21cm

Ár: 2.790 Ft

Öntapadós fali tároló több rekesszel / konyhába és fürdőszobába, 21 cm (101871) Helyet szabadítanál fel a fürdőben vagy a konyhában? Praktikus megoldást keresel az evőeszközök szárítására, vagy a fogkefék, fogkrémek tárolására? Válaszd ezt az öntapadós tárolót a fürdőszobádba vagy a konyhádba!
Egy pillanat alatt stabilan rögzítheted a hátulján lévő tapadókorongos felülettel; segítségével könnyedén rendet tarthatsz konyhádban vagy fürdőszobádban. A helytakarékos tárolóval mindent könnyen megtalálsz majd, száríthatod benne az evőeszközöket, tarthatod benne a fakanalakat, kisebb konyhai kiegészítőket, de akár a fogmosás kellékeit is.
A fúrás nélkül rögzíthető tároló műanyagból készült, így könnyen tisztán tarthatod, és az alján találsz egy tálcát is, hogy egyszerűen kiönthesd a lecsöpögő vizet.
Főbb jellemzők:
Öntapadós fali tárolóIdeális konyhába és fürdőszobába isMérete: 21x18,5x8 cm (tároló rekeszek belső magassága 11 cm)Anyaga: műanyag3 rekesszelMax. 1 kg súlyt bír elÖntapadós hátoldalával rögzíthető (rögzítés után 24 órát kell várni, mielőtt terhelés érné)Eltávolításkor nem hagy nyomot a falonSzín: fehér

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Öntapadós fali tároló több rekesszel / konyhába és fürdőszobába, 21cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: