Betöltés...

Livington Copper and Stone Pan serpenyő tapadásmentes bevonattal 28 cm

Ár: 12.990 Ft

Livington Copper and Stone Pan serpenyő tapadásmentes bevonattal 28 cm


robusztus 7 rétegű szerkezet
karcálló tapadásmentes bevonat
zsír vagy olaj nélkül
könnyű alumínium mag az extra gyors hőeloszlásért
ideális lassú pároláshoz és pirításhoz is
minden típusú főzőlaphoz alkalmas (kerámia, gáz, elektromos, indukciós)
elegáns, időtálló gránit hatás
mosogatógépben mosható - az egyszerű tisztításértA Livington Copper and Stone Pan tapadásmentes serpenyő forradalmian új, 7 rétegű kialakítás a tökéletes működést és tartósságot garantálja!Ez a serpenyő akár nagy nyomásnak is játszi könnyedséggel ellenáll, tapadásgátló képessége pedig egyszerűen páratlan!

Az alumíniumedény extraerős acélbetéttel készült. A belsejében lévő strapabíró kőbevonat a hőmegtartást és a páratlanul hosszú élettartamot biztosítja.A külső rézbevonat az optimális hőeloszlást garantálja, 3 rétegű, csúcsminőségű tapadásgátló bevonatával pedig ez a szenzációs, 7 rétegből álló serpenyő a konyhai segédeszközök koronázatlan királya!Intsen búcsút az odaégett ételeknek és a hozzáadott zsiradéknak!Főzzön egészségesen, koleszterinszegényen, és fogyjon könnyedén és élvezettel!Ebben a serpenyőben aztán semmi sem ragad le vagy ég oda, főzés után pedig egyetlen mozdulattal tisztítható!Tökéletesen használható gáz-, indukciós-, kerámia- és villanytűzhelyen is!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Livington Copper and Stone Pan serpenyő tapadásmentes bevonattal 28 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: