Betöltés...

Háromszintes konyhai rendszerező polc, akasztóval, késtartóval

Ár: 9.490 Ft


A háromszintes rendszerező tökéletes választás bármelyik otthon konyhájába, hogy rendszerezetten lehessen tárolni a mindennap használt eszközöket, főzési kellékeket, élelmiszereket.
Segítségével megszüntethető a rendetlenség a konyhapulton, azonban a szükséges eszközök vagy sütési/főzési kellékek minden esetben kéznél vannak, így megszüntethető a konyhai munkálatok közbeni kapkodás. A három polc elegendő tároló helyet kínál a konyhai eszközök, evőeszközök és sütési/főzési kellékek számára. Letisztult és modern megjelenésű, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhához.
Tökéletes választás azoknak, akik szeretnék optimalizálni a konyhai tárolóteret és stílusosan rendezni a konyhát. Egyszerűen összeszerelhető, tartós és praktikus megoldás az otthonába.
A rendszerező azonban nemcsak konyhában használható, hanem más helyiségekben is, például étkezőben vagy fürdőszobában is alkalmazható.


Tulajdonságok:



3 szintes polc
4 akasztó
késtartó
vágódeszka tartó
evőeszköztartó
könnyen összeszerelhető
több helyiségben is használható
ellenálló műanyag váz
Mérete: 61 cm x 53 cm x 25 cm


 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Háromszintes konyhai rendszerező polc, akasztóval, késtartóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: