Betöltés...

Sersimo HA114 tárolópolcos rendszer kerekekkel konyhába vagy fürdőszobába, 4 polccal, szürke

Ár: 10.795 Ft

MOBIL SZEKRÉNY FÜRDŐSZOBAI KONYHÁHOZ KEREKEKKEL
Szín: szürke
Polcok száma: 4
Magasság: 101 cm
Szélesség: 54 cm
Mélység: kb. 12.5 cm
A kerekeken lévő mobil szekrény segít a szűk helyek használatában a fürdőszobában, a konyhában, a kamrában vagy más helyiségben. Négy tágas polc gondoskodik arról, hogy a legszükségesebb dolgokat a közelben tartsa. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, tartós és magas hőmérsékletnek ellenálló, nagyon hosszú ideig szolgál.
Többfunkciós
A kerekeken lévő állvány számos felhasználásra tökéletes. Kozmetikumokat, öblítőt, mosószert vagy sok más dolgot tárol. Másrészt a konyhában nagyszerű lesz italok vagy egyéb ételek helyének megszervezésére. A gyermek szobájába helyezve a polcokon töltött állatok és egyéb játékok illeszkednek. A szekrény többszörös funkcionalitásának köszönhetően eldöntheti, hogy hol segít gyakorlatilag kezelni egy szűk helyet.
Kényelmes használat
A négy kerék megkönnyíti az állvány mozgatását. Ennek köszönhetően a hely megváltoztatása nagyon egyszerű. Ezenkívül az összecsukás és szétszerelés intuitív. Ahhoz, hogy használni lehessen, elegendő három lépésben összecsukni.
Használható extra hely
A mozgatható polc használatának köszönhetően további helyet nyerhet egy keskeny helyen, például egy hűtőszekrény és egy szekrény között, vagy egy mosógép és egy fal között. Sok olyan dolgot fog befogadni, amelyekre minden nap szükség van.

Paraméterek:
Szürke
Anyag: PP
Polcok száma: 4
Magasság: 101 cm
Szélesség: 54 cm
Mélység: kb. 12.5 cm
Kapacitás: az első polcra 8 kg, a fennmaradó 4 kg-ra
Összehajtott polc súlya: 1.55 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Sersimo HA114 tárolópolcos rendszer kerekekkel konyhába vagy fürdőszobába, 4 polccal, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: