Betöltés...

Földgömb alakú, világtérképes italdekantáló üveg, üvegkaraff, italkiöntő készlet, csiszolt mintával, 2 db pohárral, kiegészítőkkel

Ár: 13.290 Ft

Földgömb alakú, világtérképes italdekantáló üveg, üvegkaraff, italkiöntő készlet, csiszolt mintával, 2 db pohárral, kiegészítőkkel 



A földgömb alakú italkiöntő készlet tökéletes és ízléses ajándék minden olyan férfi számára, aki szereti a whiskyt és a tengeri utazásokat. Ajándékozhatja apukájának, nagyapjának, barátjának vagy férjének. A szokatlan ajándék biztosan kiváló meglepetést szerez!


A teljes készlet tartalmaz egy földgömb alakú dekantert, 2 poharat csiszolt dizájnnal, 2 parafa alátétet térképpel; 9 db hűtőkockát és fogócsipeszt a kockák higiénikus elhelyezéséhez a pohárban. Ez egy olyan készlet, amely minden whisky-rajongónak és utazónak egyaránt tetszeni fog.


A félhold alakú fa tartóállvány tovább emeli a kiöntő esztétikáját, így nemcsak funkcionális, hanem elegáns dekoráció is. A szett tökéletesen kiegészítő eleme lehet a nappali vagy a dolgozószoba dizájnjának. A kivitelezés művészi és kifinomult, itallal töltve és üresen is remekül mutat.


A karaff belsejében egy háromárbócos vitorlás hajó formájú, üveg dombormű található, amely gyönyörűen mutat az italba merülve! Lenyűgöző hatást kelt, amikor italtöltés közben a hajó lassan a felszínre emelkedik.


Tulajdonságok: 
 




Italkiöntő készlet
Anyag: üveg, fa, parafa
Űrméret: 850 ml
Méret: 20×13×22 cm
Súly: 0,832 kg


A csomag tartalma:



Italkiöntő karaff
Fa állvány
2 db pohár
2 db poháralátét
Tölcsér
9 db hűtőkocka
Hűtőkockatartó
Fogócsipesz




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Földgömb alakú, világtérképes italdekantáló üveg, üvegkaraff, italkiöntő készlet, csiszolt mintával, 2 db pohárral, kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP