Betöltés...

Kés és konyhai eszközök készlete, 12 db, Purple Eclipse Collection, Berlinger Haus, BH/6258

Ár: 34.677 Ft

Kés és konyhai eszközök készlete, 12 db, Purple Eclipse Collection, Berlinger Haus, BH/6258
A Berlinger Haus BH/6258 kés- és konyhaieszköz-készlet a német Berlinger Haus elegáns Purple Eclipse kollekciójának része. Ez a készlet kiemelkedő minőségével és kialakításával tűnik ki.
A készlet színe egy elegáns lila lila, amely külön érzetet kölcsönöz a konyhának. A készlet minden darabja különböző főzési feladatokhoz alkalmas méretekkel rendelkezik.
Ezeknek a késeknek és edényeknek a fő anyaga rozsdamentes acél, amely tartósságot és tartósságot biztosít számukra az idő múlásával.
A készlet 12 konyhai kelléket tartalmaz, és a következő elemeket tartalmazza:
Szakácskés 20 cm-es pengével: Sokoldalú és nélkülözhetetlen kés a konyhában, amely alkalmas különböző összetevők vágására és szeletelésére.
Kenyérvágó kés 20 cm-es pengével: Kifejezetten kenyérvágásra tervezett kés, fogazott pengével, amely egyenletes és tiszta vágást tesz lehetővé.
Szeletelő kés 20 cm-es pengével: Ez a kés ideális hús, hal vagy más élelmiszerek pontos szeletelésére, vékony és egyenletes szeletek előállítására.
Univerzális kés 12,5 cm-es pengével: Kisebb kés, amely kényes feladatokhoz vagy kisebb gyümölcsök és zöldségek vágásához alkalmas.
Peeling kés 9 cm-es pengével: Kis kés, tökéletes kisebb zöldségek és gyümölcsök hámozására és hámozására.
Leves merőkanál: Hasznos levestálaló kiegészítő, ergonomikus és kényelmes kialakítással.
Főzőkanál: Szilárd és tartós kanál, amely alkalmas összetevők keverésére és főzésére.
Tésztakanál: Különleges kialakítású kanál, amely lehetővé teszi a tészta könnyű és pontos tálalását.
Habverő keverése: Habverő rozsdamentes acél pengékkel, amely alkalmas különböző receptek összetevőinek keverésére és homogenizálására.
Crush: Hasznos eszköz burgonya vagy más élelmiszerek zúzására a kívánt konzisztencia elérése érdekében.
Esztergáló lapát: Tartós lapát, amely alkalmas az ételek főzés közbeni esztergálására és kezelésére.
Rozsdamentes acél állvány 3 rekesszel: Stílusos és praktikus állvány a készletben található kések és edények hatékony tárolásához és rendszerezéséhez.
Ez a kések és konyhai eszközök készlete Berlinger Haus Purple Eclipse Collection, BH/6258, nagyszerű választás Önnek és családjának!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Evőeszközkészlet / Étkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Kés és konyhai eszközök készlete, 12 db, Purple Eclipse Collection, Berlinger Haus, BH/6258" című hirdetést látja. (fent)