Betöltés...

Milestone66 Lézeres hőmérő 550°C-ig

Ár: 10.190 Ft

Főbb jellemzők:

Mérési tartomány -50°C-tól 550°C-ig
Pontosság
Kompakt, könnyen kezelhető
LED kijelző és világítás
2 db AAA elemmel működik


Milestone66 Lézeres Hőmérő
Íme a Milestone66 Lézeres Hőmérő a precíziós technológia és a stílusos dizájn találkozása, de persze ennél sokkal fontosabb, hogy egy gombnyomással meg tudod mi, hol és milyen forró.

Ezzel a kiváló eszköz mostantól segít, hogy könnyedén átlásd milyen forró a grillsütőd, a kemencéd vagy épp a pizzakő, amire a tésztát szeretnéd tenni.
Főbb jellemzők:
Mérési tartomány: -50-től egészen 550°C-ig. A Milestone66 nem csupán egy egyszerű hőmérőt alkotott, hanem ezzel a készülékkel a legextrémebb hőmérsékleteket is nyomon követheted, így garantáltan mindig az optimális értékeket éred el pizzás, grillezős projektedben.

Pontosság: A beépített lézer segítségével elég csak rácélozni a kívánt tárgya, amelyen pontosan mér az eszköz, így mindig azt a területet vizsgálod, ami igazán számít. Felejtsd el a találgatást, és bízd rá a Milestone66-ra a precíz méréseket!

Kompakt, könnyen kezelhető: Kompakt, kézhez álló méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted. Az ergonomikus kialakításnak és az egyszerű kezelőfelületnek köszönhetően pedig gyors és könnyed a használata.

LED kijelző és világítás: Az élénk LED kijelző és a háttérvilágítás segítségével könnyen leolvashatod a méréseket még rossz fényviszonyok között is. Ezzel az ez az eszköz még sötét vagy rosszabb látásai viszonyok között is nagyszerű társ.
Miért válaszd ez a hőmérőt?
A Milestone66 nem csak egy hőmérő – ez egy életmódváltás a konyhában és a szabadban. Bízd rá magad egy olyan eszközre, amely mindig pontosan mutatja a hőmérsékletet, és hozzásegít a tökéletes eredmények eléréséhez.

Fontos, hogy vannak olyan metódusok és ételek, amelynek kifejezetten magas hőmérsékletre van szüksége. Ilyen a nápolyi pizzához szükséges 450°C, de a steak sütésnél is hasonlóa fontos a megfelelő hő. Ezeknek a folyamatoknak a megkönnyítésére tökéletes társ ez a hőmérő.

FONTOS: A termék 2 db AAA típusú elemmel működik, amely nem része a csomagnak.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Milestone66 Lézeres hőmérő 550°C-ig" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: