Betöltés...

6 whiskys pohár készlet, 380 ml, ELECTRA

Ár: 15.256 Ft

A 6 részes Electra whisky csésze szett tökéletes választás azok számára, akik értékelik ennek a csodálatos szeszes italnak az ízét és aromáját. Ezeket az elegáns és kifinomult poharakat kifejezetten úgy tervezték, hogy prémium whiskykóstolási élményt nyújtsanak.
Minden pohár kapacitása 380 ml, tökéletes méretű, hogy optimálisan élvezze a whiskyt és kiemelje annak jellegzetes aromáit. Klasszikus és esztétikus kialakításuk kiegészíti az autentikus whiskykóstoló élmény kifinomultságának és eleganciájának légkörét.
A kiváló minőségű üvegből készült Electra szemüvegek tartósak és tartósak. A csészék szilárd alapja és ergonomikus kontúrja kényelmes és biztonságos fogást biztosít használat közben. Minden pohár gondosan és szakértelemmel készül, egy kis luxust adva az ételekhez és a különleges pillanatokhoz, amikor kedvenc whiskyjét élvezi.
Ez a whisky csésze készlet alkalmas mind személyes használatra, mind otthon, mind az irodában, és ajándékba adható valakinek, aki szenvedélyesen rajong ezért a kiváló szellemért. Akár pihentető pillanatokat szeretne élvezni otthona magányában, akár whiskykóstolót szervez barátaival, ezek a poharak eleganciát és stílust kölcsönöznek az eseménynek. Az Electra poharak tisztítása egyszerű és kényelmes, mivel kézzel vagy mosogatógépben moshatók. Így képes lesz fenntartani ezeknek a kiváló minőségű szemüvegeknek a fényét és tisztaságát, hogy idővel élvezhesse őket.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Tálalók, kínálók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "6 whiskys pohár készlet, 380 ml, ELECTRA" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: