Betöltés...

4 részes edénykészlet Berlinger Haus BH 7098 Monaco Kollekció

Ár: 20.835 Ft

4 részes edénykészlet Berlinger Haus BH 7098 Monaco Kollekció
A Monaco kollekció elegáns, 4 részes edénykészlete vastag falú kovácsolt alumíniumból és 3 rétegű tapadásmentes márványrétegből készült.
A kiváló minőségű anyagok kiváló hővezető képességet biztosítanak, és lehetővé teszik az ételek egyenletes főzését minden oldalról. A hármas márványréteggel az étel nem ég és nem tapad. Az ergonomikus, puha tapintású fogantyú jó fogást és biztonságos főzést biztosít, mivel főzés közben hűvös marad. A készlet intelligens műanyag fedéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a maradék ételeket biztonságosan a hűtőszekrényben tartsa. Praktikus kialakítása targonca tárolást biztosít, ami helyet takarít meg és megakadályozza, hogy az élelmiszer kellemetlen hűtőszekrényszagot szerezzen.



Termékjellemzők:
Edény Ø24 x 12 cm 4.1L
Serpenyő Ø24 x 4.8 cm 1.7L
Kupak
Műanyag kupak


A Monaco kollekció összes terméke nem tartalmaz káros anyagokat, valamint PFOA-t, ólmot és kadmiumot.
Az edénykészlet minden típusú főzőlaphoz alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapokat is. Az indukciós turbó alja lehetővé teszi az ételek kevesebb energiával történő főzését, és mégis ugyanazokat a nagyszerű eredményeket éri el. Az edénykészlet fogantyúi nem hőállóak, ezért nem alkalmasak sütőben való használatra.


Az ápolási és tisztítási utasítások betartása biztosítja a termék hosszú élettartamát és tartósságát, és az elkövetkező években élvezni fogja annak használatát.


Karbantartási utasítások az első használat előtt:
Kezdje az összes címke eltávolításával. Alaposan mossa le és öblítse le az edényeket enyhe mosószerrel és vízzel. Ezután szárítsa meg az edényeket puha törülközővel. Kezelje a réteget egy kis növényi olajjal, és törölje le a felesleget. Ez az eljárás megőrzi a tapadásmentes bevonat hatékonyságát.



Karbantartási utasítások az első használat előtt:
Az összes címke eltávolítása után óvatosan mossa le az edényeket mosószerrel és vízzel. Ezután szárítsa meg az edényeket puha törülközővel. Kezelje a pot felületét egy kis növényi olajjal, és törölje le a felesleget. Ez az eljárás megőrzi a tapadásmentes bevonat hatékonyságát.



Tisztítási utasítások:
A főzés után hagyja az edényeket szobahőmérsékletre hűlni. Ne próbálja meg hideg víz öntésével lehűteni a pot felületét.

Használjon enyhe mosószert és puha alátétet. Ideális esetben ne használjon súrolószert.
A termékek mosogatógép-kompatibilisek.

Ne használjon fém főzőeszközöket, hogy elkerülje a tapadásmentes bevonat károsodását.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "4 részes edénykészlet Berlinger Haus BH 7098 Monaco Kollekció" című hirdetést látja. (fent)