Betöltés...

VASAGLE Konyhai polc, mikrohullámú tartó, drótkosár, 6 S akasztó, 90x40x84cm, rusztikus barna

Ár: 48.826 Ft



Polcok száma: 6
Anyag: Forgácslemez, Acél
Különleges jellemző: Állítható
A termék méretei: 90 x 40 x 84 cm (szélesség x mélység x magasság)
Stílus: ipari

A cikkről
A frissen sült pizza illata átáramlik a konyhán. És készen áll egy pohár vörösbor - hozza létre a tökéletes légkört a falak között. a VASAGLE ipari bútoraival.
Ha a keverőtálat a tűzhelyre vagy a vízforralóra kell helyezni a padlón, itt az ideje, hogy használja ezt a pékség állványt! Számos polcot kínál sütőedények és egyebek tárolására. Az Ön sütője A mikrohullámú sütő a munkafelületre is illeszkedik.
Tárolja, amire szüksége van: A forgácslap polcok erős acélcsöveken nyugszanak, így a konyhai polc szilárd, és elfér benne a könyve. kedvenc ételek, kávéfőző, tányérok, tésztadobozok, edények, serpenyők és serpenyők és még sok más.
Mindennek megvan a maga helye: 6 db S alakú akasztó található a csészék, spatulák és törölközők tárolására, míg egy praktikus, kihúzható drótkosár tökéletes evőeszközöknek, mérőkanalaknak.
Pékség polc, 4 tárolópolc, drótkosár, 6 S alakú akasztó, állítható lábak, címkézett alkatrészek és könnyen követhető utasítások.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "VASAGLE Konyhai polc, mikrohullámú tartó, drótkosár, 6 S akasztó, 90x40x84cm, rusztikus barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: