Betöltés...

G21 Evőeszköz készlet Gourmet Excelent 7 féle 42 db

Ár: 23.790 Ft

Evőeszköz készlet G21 Gourmet Excellent 7 féle, 42 dbNövelje étkezési szintjét, és kényeztesse magát a megérdemelt luxussal! A G21 Gourmet Excelent prémium evőeszközkészlet minden étkezést élménnyé varázsol, legyen szó egy szokásos ebédről vagy egy ünnepi vacsoráról a barátokkal és a családdal.
Luxus dizájn
Az evőeszközök nemcsak egy szükséges funkcionális háztartási felszerelés, hanem az étkezés színvonaláról is elárulnak valamit. A Gourmet Excelent étkezőgarnitúrával egy csipet luxust kölcsönöz minden asztalnak. Az egyes darabok pontos megmunkálását első látásra és érintésre felismeri. Az evőeszközök klasszikus formája tökéletesen illeszkedik a kézbe. A G21 evőeszközkészlettel való étkezés nem csak rutin, hanem igazi csemege.
Minden, amire szüksége van egy csomagban
A G21 Gourmet Excelent evőeszköz csomagban mindent megtalál, ami a kényelmes, színvonalas étkezéshez szükséges. Az alap három evőkanálon, vacsoravillán és vacsorakésen kívül a készlet egy teáskanál, egy presszókanál, egy tejeskávékanál és egy desszertvilla is található. És mindezt hatszor! Ez a 42 darab evőeszköz tökéletesen kiegészíti ünnepi asztalát. A szettet luxus díszdobozba csomagoltuk, így ajándékba fogod értékelni szeretteidnek.
Termék részletek:

Anyaga: rozsdamentes acél
Darabszám: 42 db
Színes kialakítás: ezüst
A csomag tartalma: 6x vacsoravilla, 6x vacsorakés, 6x leveses kanál, 6x teáskanál, 6x presszókanál, 6x desszertvilla, 6x tejeskávé kanál

Csomag tartalma:

6 x étkező villa
6 x étkező kés
6 x evőkanál
6 x teáskanál
6 x eszpresszó kanál
6 x desszert villa
6 x tejeskávé teáskanál

 
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Evőeszközkészlet / Étkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "G21 Evőeszköz készlet Gourmet Excelent 7 féle 42 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
G21