Betöltés...

Szilikon nyújtólap és sodrófa, tésztaszőnyeg, nyújtódeszka, tapadásmentes, hőálló

Ár: 4.490 Ft

Szilikon nyújtólap és sodrófa, tésztaszőnyeg, nyújtódeszka, tapadásmentes, hőálló 



A rugalmas szilikon nyújtólap és sodrófa készlet tökéletes része lesz konyhája eszköztárának. A kiváló minőségű tésztaszőnyeg és a sodrófa praktikus segítője a háziasszonyoknak. Megkönnyíti a tészta gyúrása közbeni rendtartást, és kiküszöböli azt a problémát, hogy a tészta a munkalaphoz vagy az asztalhoz tapadjon, ami általában hosszas mosogatást és súrolást igényel. A mérőegységekkel ellátott lap használatával nem okoz gondot a munkalapra kiömlő liszt, a keverőtálak számára alátétként is használható, ami megakadályozza, hogy azok az asztalon csúszkáljanak.


A szilikon sodrófa és lap amellett, hogy tapadásmentes és praktikus, az egészségre nem ártalmas, teljesen biztonságos anyagokból készült. Segítségével különféle tésztákat készíthet, amelyekből ízletes gombócok, tészták és élesztős pogácsák lesznek. A szilikon sodrófát használat előtt nem kell liszttel megszórni. A tészta nem fog hozzátapadni, ami nagyban megkönnyíti a munkát, és a sodrás igazi élménnyé válik.


A nyújtólap kiváló minőségű szilikonból készült, ami azt jelenti, hogy könnyen tisztán tartható és ellenáll a szakadásnak és a magas hőmérsékletnek. Az ilyen szilikon lap jól tapad az asztalra vagy munkalapra és nem csúszkál a tészta gyúrása közben. A nyomtatott hossz- és átmérőskáláknak köszönhetően könnyebb a különböző típusú tészták és pékáruk elkészítése.


Hozzá kell tenni, hogy ez a praktikus konyhai kiegészítő nem csak nyújtólapként használható, mert magas hőállóságának köszönhetően jól működik meleg ételek alátéteként, sőt akár a sütőkesztyű helyett használhatja a forró edények vagy sütőtálcák megfogására is.


Tulajdonságok: 




Anyag: szilikon
A sodrófa fogantyúja: fa
Hőmérsékletálló
Könnyen tisztítható
Rugalmas
Sütőben is használható max. 260°C-ig
Használható a fagyasztóban is: -60°C-ig
Mosogatógépben mosható
Mérőegységekkel ellátott lap
A nyújtólap méretei: 59,5×39,5 cm
A sodrófa méretei: 38×5 cm
Súly: 0,525 kg


A csomag tartalma:



1 db szilikon nyújtólap
1 db sodrófa




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Szilikon nyújtólap és sodrófa, tésztaszőnyeg, nyújtódeszka, tapadásmentes, hőálló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP