Betöltés...

2in1 konyhai szeletelőkészlet és giroszkópos szűrőtál - multifunkciós előkészítő szett gyümölcsökhoz és zöldségekhez (BBV)

Ár: 5.290 Ft

Fedezd fel a multifunkciós konyhai szeletelő gépet, amelynek segítségével könnyedén és gyorsan vágj, szeletelj, apríts és hámozz zöldségeket és gyümölcsöket! Ez a kézi szeletelő gép igazi kincs minden konyhában, hiszen nem csak hatékony és praktikus, hanem a munkafolyamatokat is biztonságosabbá és időtakarékosabbá teszi. Hagyj búcsút az összetört vagy egyenetlen szeleteknek! A multifunkciós szeletelőnek köszönhetően több különböző vágás létrehozására is lehetőséged van, így mindig tökéletes és egységes darabokat készíthetsz. A beépített pengetartóval mindig rendben tarthatod a penge éleit, hogy mindig tökéletesen éles legyen a szeleteléshez. A termék legfontosabb előnyei: Különleges kivitel: A multifunkciós szeletelő gépnek köszönhetően könnyedén vágj, szeletelj, apríts és hámozz zöldségeket és gyümölcsöket. Könnyű használat: Az ergonomikus fogantyúnak és az intelligens kialakításnak köszönhetően egyszerűen kezelheted a szeletelő gépet. Hámozó funkció: A kétoldalú hámozóval a héj eltávolítása is gyors és könnyű lesz. Tartós és biztonságos: A műanyag és acél kombinációjából készült szeletelő gép tartós és biztonságos használatot nyújt. Tárolóedény: A termékhez tartozó tárolóedény szűrővel és kiöntőcsőrrel is rendelkezik, így praktikusan és rendezetten végrehajthatod a vágásokat. A termék jellemzői: Méret: 280 x 130 mm Tárolóedény űrtartalma: 1000 ml Szín: Kék Vágóélek száma: 6 db Cserélhető pengesablon mérete: 1,5 x 2 x 2,5 x 3 mm Anyaga: Műanyag / Acél Mosogatógépben mosható: Nem, csak kézzel Súly: Körülbelül 500 g Ne vesztegesd többé az időt a vágásra és szeletelésre! Szerezd be ezt a multifunkciós konyhai szeletelő gépet, és tedd egyszerűvé és élvezetessé a konyhai munkafolyamatokat. Kényelmesen és hatékonyan készítsd el a legfinomabb ételeket és ételdekorációkat, hogy mindig elvarázsolhassd családod és barátaid ízlelőbimbóit! Ne habozz, válaszd a minőséget és praktikusságot, és tedd magadnak és konyhádnak egy különleges ajándékkal! Videó a termékről: https://www.youtube.com/shorts/Kyy3diAAgxo

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "2in1 konyhai szeletelőkészlet és giroszkópos szűrőtál - multifunkciós előkészítő szett gyümölcsökhoz és zöldségekhez (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: