Betöltés...

Slice it - mosogatógépben mosható, praktikus szeletelő készlet - 1,5 literes tárolódobozzal és 6 cserélhető pengével (GL-BW1003)

Ár: 4.490 Ft

Fedezd fel az új és hatékony konyhai segítséget - a bewello Slice it. Szeletelő készletet! Ez a kiváló eszköz minden konyhatündérnek megkönnyíti az aprítást és szeletelést. Felejtsd el az órákig tartó fáradságos darabolást, hiszen a Slice it. segítségével percek alatt tökéletesen egyforma szeleteket varázsolhatsz kedvenc ételeidből. Engedd, hogy meggyőzzünk arról, miért érdemes beszerezned ezt a konyhai csodát! Hatékony teljesítmény: A Slice it. készlet rozsdamentes acél pengeinek köszönhetően gyorsan és hatékonyan vágja és szeleteli a hozzávalókat. Egyetlen mozdulattal tökéletesen finomra darabolhatsz hagymát, zöldségeket, gyümölcsöket és még sok mást. Gyors munkavégzés: A konyhai feladatokat mostantól jóval gyorsabban elvégezheted. A Slice it. szeletelővel az előkészületek villámgyorsan haladnak, így több időd marad a főzésre és az élvezetes pillanatokra a konyhában. Biztonságos használat: A Slice it. készlet a legmagasabb biztonsági sztenderdeknek megfelelően készült. A mellékelt kézvédő segítségével nem kell aggódnod a vágások miatt. Ezzel a kiváló konyhai eszközzel bátran dolgozhatsz, anélkül hogy fájó sebeket szereznél. Könnyű tisztíthatóság: A Slice it. készlet praktikus kialakításának köszönhetően egyszerűen tisztítható és akár mosogatógépben is mosható. Így mindig tiszta és higiénikus marad a konyhai segédeszköz. Kompakt méret: A Slice it. készlet kompakt mérete miatt kevés helyet foglal el a konyhádban. Így bárhová könnyen tárolhatod, és mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá. Jellemzők és előnyök: Rozsdamentes acél pengek Könnyű és hatékony szeletelés Kézvédő biztonságos használathoz Könnyen tisztítható, mosogatógépben is mosható Kompakt méretű, kis helyen tárolható Praktikus és stílusos kék szín Gyors és hatékony munkavégzés a konyhában A csomag tartalma: 1 db kézi szeletelő 6 db rozsdamentes acél penge 1 db kézi hámozó 1 db kézvédő Ne habozz tovább, szerezd be a bewello Slice it. Szeletelő készletet, és tapasztald meg a hatékony és gyors konyhai munkavégzést! Élvezd az aprítás és szeletelés könnyedségét, és tegyél egy lépést közelebb a konyhaművészet profi szintjéhez! Illusztrációs videó egy hasonló termékről: https://www.youtube.com/watch?v=uKxTa6A8Nu4

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Slice it - mosogatógépben mosható, praktikus szeletelő készlet - 1,5 literes tárolódobozzal és 6 cserélhető pengével (GL-BW1003)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: