Betöltés...

Royalty Line márvány bevonatos sütőtál 47cm (RL-ATG47M)

Ár: 12.700 Ft

Royalty Line RL-ATG47M márvány bevonatos sütőtál 47cm
Ismerje meg a Royalty Line RL-ATG47M márvány bevonatos sütőtálját, amely nemcsak praktikus, hanem elegáns kiegészítője is lehet konyhájának. Ez a 47 cm-es, szénacélból készült sütőedény kiváló minőségű, tapadásmentes bevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti az ételek elkészítését és tisztítását. A szilikon fogantyúk biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a használatot, így Ön biztos kézzel kezelheti a forró edényt.

? Kiemelkedő tulajdonságok

Háromrétegű márvány bevonat: Tartós és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi minőségét.
Mosogatógépben is tisztítható: Egyszerű karbantartás a mindennapokban.
Extra nagy fogantyúk: Kényelmes használat, még kesztyűben is.
Sütőben használható: Bármilyen típusú sütőben biztonságosan használható, akár 230°C hőmérsékletig.
Kényelmes szilikon fogantyúk: Megakadályozzák a kéz megégését.
Bio termék: Egészséges életmód támogatása.


? Egészséges választás
A márvány bevonat antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, nem változtatja meg az ízeket és nem szívja magába a szagokat. A külső fémtest és a belső kerámia bevonat kiváló hőeloszlást biztosít, így az ételek gyorsabban és egyenletesebben sülnek meg.

? Mi az a PFOA?
A PFOA egy olyan ragasztóanyag, amely a bevonatot rögzíti, és hormonrendszert befolyásoló, esetlegesen rákkeltő anyag lehet. Ez a vegyület nagyon magas hőmérsékleten történő fűtés során kioldódhat. Sütőtál vásárlása előtt érdemes ellenőrizni, hogy ez a kémiai összetevő nem szerepel-e az élelmiszerrel érintkező bevonatban.

? Fedezze fel a Royalty Line RL-ATG47M márvány bevonatos sütőtál előnyeit, és tegye könnyebbé és egészségesebbé a főzést. Válassza a minőséget és a kényelmet, amelyet ez a kiváló sütőedény nyújtani tud!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Royalty Line márvány bevonatos sütőtál 47cm (RL-ATG47M)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: