Betöltés...

Rugalmas, nyújtható étkezőszék huzat, székvédő, tartós, mosható 1db, bézs

Ár: 1.990 Ft

Rugalmas, nyújtható étkezőszék huzat, székvédő, tartós, mosható 1db, bézs 



Dobja fel otthona megjelenését és védje étkezőszékeit egyszerre! A szövet székhuzat tökéletes módja annak, hogy felfrissítse székei megjelenését és egyszerre meg is védje őket!


Ezek az univerzális méretű huzatok a legtöbb széktípushoz tökéletesen illeszkednek. A kiváló minőségű, elasztikus jacquard szövetből készült, egyedi mintázatú székhuzatok eleganciát kölcsönöznek étkezőjének. Ráadásul hihetetlenül könnyen kezelhetők, moshatók és olyan pontosan illeszkednek, hogy Ön biztos lehet benne, hogy nem kell állandóan a helyre igazításukkal bajlódnia.


Költségkímélő és egyszerű megoldás, ha az étkező, a nappali vagy az irodai székeket frissítené. Használatukkal az egész teret meghatározó összképet hozhat létre.


A huzatok könnyen felszerelhetők, eltávolíthatók és moshatók. Ne költsön többet kárpittisztításra! Az univerzális székhuzat pénztárcabarát megoldás, egyúttal kényelmet, védelmet és stílust kínál egyszerre.


Tulajdonságok



Felhasználási terület: iroda, hálószoba, ebédlő, rendezvényhelyszín
Víztaszító felület
Összetétel: 92% polyester, 8% spandex
30°-on mosható gépben vagy kézzel
Vasalást nem igényel
Háttámla magassága: 48-56 cm
Háttámla szélessége: 34-42 cm
Ülés hossza/szélessége: 34-42 cm
Ülőlap magassága: 4-10 cm


A csomag tartalma:



1 db székhuzat bézs színben




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Rugalmas, nyújtható étkezőszék huzat, székvédő, tartós, mosható 1db, bézs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP