Betöltés...

Chefs Choice PRONTOPRO 4643 MANUÁLIS KÉSÉLEZŐ

Ár: 19.990 Ft

A Chef'sChoice ProntoPro 4643 Diamond Hone multifunkciós manuális késélezője hihetetlenül gyorsan, professzionális minőségű és rendkívül éles pengét alakít ki. Ezt a 100% gyémántborítású élezőkorongok, a hatékony CrissCross technológia, a precíziós élvezető rendszer együttesével éri el a 15 fokos és a 20 fokos késeken egyaránt, a konyhai, vadász-, sport- és zsebkéseknél, valamint fogazott és sima pengéknél is.

Jellemzői:



Rendkívül gyors! A leggyorsabb kézi élező a kínálatban, amely erurópai és ázsiai késeket is meg tud élezni.
A professzionális háromfázisú késélező minden késen borotvaéles élt biztosít, legyen szó konyha-, háztartási, Santoku, zseb- és sportkésekről; valamit egyenes és fogazott élű pengékről.
A CrissCross technológia kiváló sorjamentes élt alakít ki.
Mindkét fokozatban 100% gyémántborítású élezőanyaggal dolgozik, mely minden ötvözetet megélez.
Precíziós szögbeállítással rendkívül könnyű használni, hiszen automatikusan beállítja az adott élezési szöget.
Külön élező és polírozó szakasz a borotvaéles élért.
Erős és tartós domború élt alakít ki.
"Soft touch" nyél a kényelmes fogásért.


A ProntoPro minden típusú pengénél alkalmazható. Ugyanúgy képes megélezni a 15 fokos ázsiai és a 20 fokos európai/amerikai típusú késeket is.

Elképesztően gyors

Gyorsan és könnyen alakítja ki a kiváló minőségű, borotvaéles élt. A Chef'sChoice kínálatában a ProntoPro a leggyorsabb háromfokozatú manuális késélező, ami 15 és 20 fokos késekhez is használható. A kézi élező hihetetlenül gyorsan, a lehető legrövidebb időn belül élezi meg a 15 és a 20 fokos késeket is. Az igen masszív, stílusos és profi felsőkategóriás eszköz gyakorlatilag bármilyen pengénél használható.

CrissCross technológia

A Chef'sChoice hatékony késélező technológiája, a CrissCross különlegesen éles, kifejezetten finom élt hoz létre szinte minden típusú késen. 100% gyémánt csiszolóanyagot használ az él mindkét oldalának egyidejű megélezésére, amivel egy kiváló sorjamentes él alakul ki. A CrissCross név az él mintájára utal. CrissCross (cikkcakk) élt hoz léte, mely gyakorlatilag mikroszkópikus fogakat jelent a sima élű késeken. Ennek köszönhetően a kés sokkal jobban "bele tud kapni" az anyagba, így hatékonyabb lesz a használata.

Biztonságos

Számos esetben előfordul, hogy valaki azért nem dönt a késélező megvásárlása mellett, mert tart az élezéssel járó biztonsági kockázatoktól. A Chef'sChoice ProntoPro 4643 esetén ettől nem kell tartani. A "Soft Touch" nyél biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást. Kialakításának köszönhetően stabilan tudja tartani az élezőt, miközben keze megfelelő távolságra van a pengétől, amit éppen élez. A manuális élező csúszásmentes talpa stabilan és biztonságosan tartja a helyén az eszközt.

Hatékony késhasználat

Rendkívül éles és így sokkal hatékonyabb késeket hoz létre. A ProntoPro egy professzionális háromfokozatú késélező, amely elkülönült harmadik fázisa mikroméretű gyémánt csiszolóanyagot használ a kések élezésekor, és így rendkívül éles, maximális simaságra fényesített pengét hoz létre.

100% gyémántborítású korongok

Bármilyen ötvözetű késen sorjamentes élt alakít ki. A ProntoPro 100% gyémántborítású élezőanyagot használ mind a három fokozatban, amelyek egyidejűleg élezik meg a penge mindkét oldalát. A gyémánt a Földön ismert legkeményebb természetes anyag, ezért bármilyen ötvözet megélezésére használható, valamint könnyen és gyorsan alakít ki rendkívüli élességet a késeken anélkül, hogy károsítaná azokat. A gyémántborítású élezőanyag folyamatosan élesen tartja a pengéket mind a 15 fokos, mint a 20 fokos pengéken. (Kivételt képeznek a kermámia kések.)

Bármilyen típusú kés élezhető vele

Konyhai, vadász-, sport- és zsebkések élezésére alkalmas. Amennyiben kései nem igényelnek speciális élezést, a Chef'sChoice 4643 ProntoPro a legjobb választás a manuális élezők közül. Nyugodtan használhatja minőségi kései élességének beállítására, sőt sima és fogazott pengék precíz élezésére is.

Hosszan tartó élesség és tartós penge

A Chef'sChoice elismert CrissCross technológiája egyfajta domború élt alakít ki, ami erősebb és tartósabb, mint a homorúra, vagy a hagyományos V alakra élezett késél. Emellett élezés közben a penge rendkívül élessé is válik, ráadásul hihetetlenül gyorsan.

Precíziós élvezető rendszer

Használata előtt nem kell időt és energiát fordítani arra, hogy megtanulja, hogyan kell helyesen élezni. Az élezés során a precíziós élvezető rendszernek köszönhető, hogy az él a megfelelő szögbe pozícionál és stabilan ott is marad az élezés egész folyamata alatt. A precíziós szögvezetők így könnyedén tudnak rendkívül éles 15 vagy 20 fokos élt kialakítani anélkül, hogy Önnek bármit is állítgatnia kellene. A munka nagy részét - ellentétben a hagyományos késélező módszerekkel - ők végzik el Ön helyett.

Praktikus, könnyen tárolható

ProntoPro funkciói, mérete és használata mind olyan tényezők, amitől a szerkezet igen praktikussá válik. Kompakt kialakításának köszönhetően nem foglal sok helyet a pulton, sőt akár a konyhaszekrényben is tárolhatja.

Nem szükséges olaj vagy bármilyen folyadék a használtához

Ha nem szeretne olajjal és vízzel bajlódni az élezés előtt, hiszen ezektől nehezen tisztíthatóvá válik az élező. A ProntoPro esetében nincs szükség olajra vagy vízre élezés közben, így a gép könnyen tisztítható.

Melyik fázis mire alkalmazható?

Az elegáns ProntoPro manuális késélező három fokozata használható a kések élezésére, polírozására; mindegyik gyémánt csiszolóanyaggal borított élezőanyaggal van felszerelve.


fokozat: Olyan ázsiai dupla felületű késeknél használhatja, mint pl. a Santoku. Ebben a fázisban a ProntoPro a kés pengéjét 15 fokos szögben élezi meg.
fokozat: Ebben a fokozatban az európai/amerikai stílusú konyhai, sport- és zsebkések karbantartását végezheti el, 20 fokos élben élezve őket.
fokozat: A harmadik, polírozó fokozat prémium minőségű, maximálisan simára fényesített sorjamentes végeredményt produkál a késeken. A mikroméretű gyémánt csiszolóanyagok ultraéles pengét alakítanak ki ebben a szakaszban és ezzel együtt hibátlan teljesítménnyel működő késsel ajándékozzák meg Önt. Ebben a fázisban lehet megélezni a fogazott pengéket is.


Hogyan használja?

Használata nagyon egyszerű. Először is döntse el, hogy melyik kést szeretné megélezni, majd a fent említett fokozatok közül válassza ki az adott késnek megfelelőt. Tartsa az élezőt a bal kezében, a jobb kezében pedig a kést. (Akkor is, ha Ön balkezes.) Az élezőt mindig az elejéről működtesse. Tartsa a pengét vízszintesen és egyenesen, majd a kés pengetükrétől a csúcs felé haladva húzza végig a nyíláson önmaga felé. Ne gyorsítsa fel vagy lassítsa le a folyamatot, hanem mindig ugyanolyan tempóban mozgassa a kést. Ezt ismételje meg néhányszor, és kész is az élezés. Részletes tájékoztatást talál a késélező használati utasításában.

 

Így is ismerheti:


Chef's Choice 4643
Chefs Choice 4643
Chef'sChoice 4643
ChefsChoice 4643
Chef'sChoice ProntoPro Diamond Hone Knife Sharpener 4643

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.01
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Chefs Choice PRONTOPRO 4643 MANUÁLIS KÉSÉLEZŐ" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: