Betöltés...

Clean9 testsúlyprogram

Ár: 35.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
pontos infók: egeszsegjegyeben@freemail.hu
9 napos méregtelenitő testsúlyprogram: Nem fogyókúra, de a 9 nap végére kg-ban és cm-ben is mérhető változás következik be. Nincs éhezés, nincs jojó effektus, nem megeröltető. Bizonyos ételek és zöldség, gyümölcsök végig fogyaszthatók.
A csomag tartalma:
1. Aloe vera gél:
Az aloe levél több mint 75 féle tápanyagot és 200 egyéb összetevőt tartalmaz, 20 féle ásványi anyagot, 18 féle aminosavat és 12 féle vitamint. Méregtelenít, természetes tápanyagai révén javít a szervezet hiányállapotán, szabályozza az immunrendszert, normalizálja az emésztési folyamat működését, segít helyreállítani a kisiklott anyagcsere folyamatokat, javítja a keringést, vagyis aktivizálja a szervezet öngyógyító képességét. Ennek eredményeképpen az immunrendszer, a gyomor, az emésztési problémák, a béltraktus kiváló szabályozója. Méregtelenítő, vértisztító, gyulladáscsökkentő, vírus ellenes, baktériumölő, csíraölő, gombaölő, stressz oldó hatása van.
2. Garnicia plus: (54 kapszula)
csökkenti az étvágyat, az éhségérzetet, segíti az anyagcserét, segít abban, hogy a szénhidrátok ne alakuljanak át zsírrá, zsírégető hatása segíti a diétát. A Forever Garcinia Plus másik jótékony kiegészítője a króm, egy értékes ásványi anyag. A tudósok és táplálkozási szakemberek szerint a króm abszolút létfontosságúnak minősül a normális emésztőrendszer működésében.
3. Therm: (18 tabletta)
Zöld teát, zöld babkávét, guaranát, és málna ketonokat tartalmazó természetes táplálékkiegészítő. Ezek együttes hatásaként kiváló zsírégető, testsúlycsökkentő, stabilizálja a vércukorszintet, csökkenti az éhségérzetet, frissítő, élénkítő, állóképességet, és szellemi koncentrációt növelő, és kiváló antioxidáns. Általa növekszik fizikai teherbírásunk, a diéta alatt is elegendő energiához jutunk, a mindennapi rendszeres, akár mérsékelt testmozgáshoz.
4. Fiber: (9 tasak)
Négyféle növényi rost szabadalmaztatott keveréke. Kalória-, és gluténmentes, javítja az anyagcserét, az emésztést. A mindennapi elegendő rostbevitelhez elengedhetetlen. Ízmentes, vízben, aloe gélben kiválóan oldódó por.
5. Forever Lite Ultra: (15 adag - csokoládés vagy vaniliás ízben választható)
Tápanyagok (aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek), diétás rostok, magas tápérték jellemzik. A Forever Lite tejjel, friss gyümölccsel vagy kedvenc gyümölcslevünkkel összekeverve tápanyagokban gazdag vitamin-, ásványi anyag-, fehérje-, és szénhidrátbomba. Mindegyik adag turmix tartalmaz 18 aminosavat (köztük 8 nélkülözhetetlen) és nyomelemeket (vasat, szelént, krómot és jódot), amelyek ellátják a testet oldódó és oldhatatlan rostokkal. Tartalmaz továbbá antioxidáns béta karotint, valamint A- és E- vitaminokat, amelyek segítenek a szabadgyökök elleni védelemben. A Forever Lite remek ízű, teljes tápértékű és biztonságos táplálék. Egy shake mindössze 200 kalória.
6. Kiegészitők:
1 db shaker, 1 db katalógus, 1 db mérőszalag
7. non-stop kapcsolat egy facebook-os csoportba, motiváció

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szigethalom
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
Áru megnevezése: Clean9
Áru márkája: Forever
 
Eddig megtekintették 230 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Clean9 testsúlyprogram" című hirdetést látja. (fent)