Betöltés...

Booster PiRoller Vibrációs Henger

Ár: 41.490 Ft

A vibrációs masszázshenger egy olyan eszköz, amely vibrációs rezgéseket használ a test izomzatának lazítására és a feszültség csökkentésére. Kialakítása általában hosszúkás és henger alakú, különféle bordázatú, kemény felszínnel, hogy az izomgörcsök lazítása egyszerűbb legyen.


Mire Jó a Vibrációs Masszázshenger?

Izomlazítás és Regeneráció: A vibrációs masszázshenger segít oldani az izomfeszültséget és felgyorsítja az izomregenerációt. Ideális választás, ha sportoló vagy, illetve rendszeresen edzel és gyakran feszülnek be izmaid.

Fájdalomcsillapítás: A vibrációs masszázshenger segíthet enyhíteni az izomfájdalmakat, valamint csökkentheti az edzés okozta izomlázat.

Bemelegítés: A rezgő masszázs nemcsak a regenerációban, hanem az edzés, illetve meccs előtti izomaktiválásban is segít.

Jobb Keringés: A vibrációs masszázs serkenti a vérkeringést, ezáltal segítve a tápanyagok és az oxigén hatékonyabb szállítását a test különböző részeire.


A PiRoller vibrációs henger a Booster új remekműve, amely már most az egyik legnépszerűbb terméke a gyártónak. Az izomregeneráló henger tulajdonságai és kivitelezése ezúttal is a legapróbb részletekig átgondolt, hogy a felhasználónak a lehető legjobb izomlazító élményben legyen része. A vibráló izomápoló görgő remekül működik az edzés előtti izomaktiválásban és utáni regenerációban is egyaránt. Az átlagos SMR hengertől eltérően a vibráció segítségével tudja igazán lelazítani a befeszült izomzatot.


A Booster henger 5 különböző vibrációs intenzitással rendelkezik, nyugodt 1200-as fordulatszámtól kezdve egészen 3800-as fordulatszámig, ami igazán erős rezgést biztosít. A LED lámpák jelzik a sebességi fokozatot, illetve az akkumulátor töltöttségi állapotát.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Booster PiRoller Vibrációs Henger" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések