Betöltés...

Push-Up fekvőtámasz asztal ellenállás szalagokkal és gyakorlati útmutatóval Pulsher InnovaGoods

Ár: 10.390 Ft



Szerezd meg a InnovaGoods és az új sport- és fitnesz termékeket például a Push-Up fekvőtámasz asztal ellenállás szalagokkal és gyakorlati útmutatóval Pulsher InnovaGoods ! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív design terén kiemelkedőek. Ideális alakja és fittségének javítására!



Átfogó edzésrendszer kivehető edzőasztallal, foganytyúkkall, ellenállási szalagokkal és gyakorlási útmutatóval. Ideális az egész test ezéséhez. A Táblán 4 izomcsoportra vannak jelölve a gyakorlatok: mellkas, váll, hát és tricepsz, a legismertebb a mellkas edzése. A feszítők használhatók kargyakorlatokhoz (főleg bicepsz) és lábhoz (főleg farizom). A test intenzitását úgy szabályozhatja, hogy a rugalmas szalagok méretét beállítja az alapon lévő fém kampók segítségével.



Anyag: ABSGumipolipropilénSzín: FeketeNarancszínSárgaTípus: Press-up BoardNem: UnisexModern és ergonomikus kialakítás: Ötletes és hordozhatóTulajdonságok: Táblázat megjelölt gyakorlatokkalCsúszásmentes ragasztók: X20Levehető fogantyúk az edzőtáblához: x2Rugalmas gumiszalagok: x2Tartozék: PéldagyakorlatokÁtfogó képzés: A fitnesz gyakorlatok széles választékaEgyetemes: Kezdőknek és haladóknak egyaránHatékony markolat: Nem csúszikMax. támogatott súly: 100 kgSzétszedhető: Könnyen összeszerelhető és szétszerelhetőKompakt: Kis helyet foglalKönnyű, praktikus és egyszerű a használata: Könnyen szállítható és tárolhatóSokoldalú és alkalmazkodó: Beltéri és kültéri használatraMéretei kb.: 67 x 19 x 2 cmCsomagolás és kézikönyv 24 nyelven: angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Push-Up fekvőtámasz asztal ellenállás szalagokkal és gyakorlati útmutatóval Pulsher InnovaGoods" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: