Betöltés...

GazoFitness pad + kézi súlyzó 2×10,5Kg(22Kg) + kettlebell 11,5Kg

Ár: 55.990 Ft

GazoFitness pad + kézi súlyzó 2×10,5Kg(22Kg) + kettlebell 11,5Kg(állítható)

A Gazo Fitness kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használja, hogy tartós és megbízható súlyzókat állítson elő. Az innovatív design és a professzionális szintű kivitelezés garantálja, hogy az edzései hatékonyabbak lesznek, mint valaha.Termékeink kompatibilisek egymással, minden eszköz összepárosítható együtt használhatóak!
 
CSOMAG TARTALMA
PAD




      Erősített zártszelvény





minőségi párnázat - dupla szivacs
LS támasz rendszer
szilárd szerkezet és összekötés
Hossz mérete:  110 cm
ülés mérete: 28 x 110cm
magasság: 52 cm
edzőpad párnázatának vastagsága: 5 cm
profil: 5 x 5 cm, 5 x 3 cm
edzőpad terhelhetősége: 250 kg
edzőpad súlya: 20 kg
az edzőpad könnyen kombinálható más kiegészítőkkel





Több különböző gyakorlathoz alkalmas, edzőtermekbe és fitneszcentrumokba, otthoni használatra




Magyarországon, Európai szabvány. GazoFitness




Termékösszetétel




Rúd


2 db GazoFitness könnyített vas súlyzórúd 35 cm hosszú, 30 mm átmérővel




Tárcsa


8 db 2,5 kg-os erősített falú GazoFitness súlytárcsa




Szorító


4 db GazoFitness szoritóklipsz




Gyártás


Magyarországon, Európai szabvány. GazoFitness




Termékösszetétel




Váz


1 db GazoFitness könnyített Kettlebell váz  30 mm átmérővel.




Tárcsa


4 db 2,5 kg-os erősített falú GazoFitness súlytárcsa, 31 mm belső átmérővel.




Szorító


1 db GazoFitness szoritóklipsz, billenős




Gyártás


Magyarországon, Európai szabvány. GazoFitness




GazoFitness Fix Edzőpad
Alkalmas az összes alapgyakorlat végzésére, mely súlyzókkal végezendő. A vastag párnázat kényelmes és biztonságos edzést biztosít.
Egyaránt alkalmas személyes edzőstúdióba, otthoni, vagy kereskedelmi edzőtermi használatra. A háttámla biztosítja a vállak és a karok megfelelő mozgását. Nem ütközik bele az oldal párnába. Az edzőpad segítségével nem csak fekvő, de ülő gyakorlatok is végezhetőek. A padot nők és férfiak egyaránt használhatják.
GazoFitness kettlebell biztonságos és megbízható edzést biztosít a használójának. Az egyedi markolat kialakításnak köszönhetően nem horzsolja, tép le a tenyér felső bőrrétegét. A termék kialakításának köszönhetően fájdalommentesen tudjuk végezni az eltervezett gyakorlatsort. A termék minden kettlebell gyakorlat elvégzésére nagyszerűen lehet használni. A kettlebell praktikussága, hogy a tárcsák kompatibilisek a súlyzórúddal ezért a kettlebell edzés után egyszerűen át tudja rakni a kétkezes vagy egykezes rúdra és tovább tudja folytatni az edzést. Gazo Fitness - A Magyar súlyzó! Vásároljon a gyártótól.
GAZO FITNESS SPORTESZKÖZÖK
A GazoFitness súlyzókészletek biztonságos és megbízható edzést biztosítanak a felhasználó számára. Az egyedi markolat kialakításának köszönhetően nem koptatják vagy szakítják fel a tenyér felső bőrrétegét, a rászorító klipsz pedig segít csökkenteni az ízületi kellemetlenségeket a gyakorlatok során. Ezáltal tökéletes bármilyen súlyzós edzéshez, lehetővé téve, hogy fájdalom nélkül végezze el a tervezett sorozatot. A legjobb súlyzós edzés a Gazo Fitness - a magyar súlyzóval! Vásároljon közvetlenül a gyártótól a legjobb minőség érdekében.
GYÁRTÓK VAGYUNK!
A GazoFitness termékek alkatrészeit a megfelelő gyártási folyamatok és nyersanyagok felhasználásával gyártjuk. Magyarországon úttörők vagyunk a súlyzók gyártásában és forgalmazásában. Az Ország legnagyobb súlyzó boltja. 
GAZO FITNESS - A MAGYAR SÚLYZÓ
Ha otthoni edzőtermet szeretne felállítani, a GazoFitness gondoskodik róla! Súlytárcsák, rudak, fitnesz kiegészítők, padok és állványok széles választékát kínálják, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a súlyzós edzésből. Különböző méretű és kiszerelésű súlyzókat kínálnak, már 1,25 kg-tól kezdve egészen 10 kg-nál nagyobb súlyig. Ráadásul kedvezményes áron kínálunk Hardcore csomagokat, amelyek többféle súlyzókészletet tartalmaznak.. A GazoFitness Magyarország egyik legnagyobb súlyzós szaküzlete!
Tárcsarögzítő
A speciálisan tervezett rögzítő klipszek tökéletes méretűek és alakúak a súlyzórudakhoz, így biztonságos és kényelmes fogást biztosítanak az edzések során. Nem csúsznak vagy mozognak a rúdon, így minden gyakorlatot magabiztosan végezhet. Gazo Fitness Súlyzók tökéletes választás azok számára, akik biztonságosabbá szeretnék tenni az edzéseiket, és nem akarnak aggódni a súlytárcsa lecsúszása miatt. Ez a rászorítóklipsz biztonságosan a helyén tartja a súlytárcsát, megakadályozva annak kicsúszását. Kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot biztosít.
Markolat
A súlyzórudakat egyedi, szabadalmaztatott fogással tervezték, amely kényelmes edzést biztosít a felhasználó számára. Ez a markolat nem szakítja vagy koptatja a bőrt, és nem okoz sérülést a tenyér felületén.
Összeszerelés

Helyezd fel a tárcsákat a rúdra.
Helyezd a rászorító klipszet a rúd elé , majd nyomd össze és húzd rá a rúdra.
Ellenőrizd, hogy a tárcsák és a rászorító rugó szorosan illeszkednek-e a rúdra.
A súlyzó most már használatra kész.

A Gazo Fitness súlyzó egy kiváló eszköz az edzéshez, amely biztonságos és hatékony használatot tesz lehetővé. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a súlyzó kényelmesen illeszkedik a kezedbe, így csökkenti a sérülés kockázatát, és lehetővé teszi a pontosabb és hatékonyabb edzést. A súlyzó összeszerelése egyszerű és gyors, így azonnal elkezdheted használni. A tárcsák és a rászorító rugók szorosan illeszkednek a rúdra, így nem kell aggódnod a súlyzó szétesése miatt. A Gazo Fitness súlyzó sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi az edzést otthon vagy akár az edzőteremben is. A különböző súlyokkal és tárcsákkal a súlyzó könnyen testre szabható, így mindenki megtalálhatja a megfelelő nehézségi szintet.
Garancia
Termékeinkre a jogszabályban előírt garancia időt biztosítjuk.
Állítható Súly
Univerzális, több készlet készíthető. A tárcsákat le-fel tudja helyezni a súlyzó rúdon.
Hazai Termék
GazoFitness termékei Magyarországon készülnek magyar alapanyagokból.
Minősítés, Európai Szabvány
Termékek az Európai szabványnak megfelelően készülnek!
A súlyzók ergonomikus kialakítása lehetővé teszi az izomcsoportok hatékony megdolgozását, így maximális hatást érhet el az edzésével. A Gazo Fitness súlyzók többféle súlyban érhetők el, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, és folyamatosan növelheti az ellenállást az edzések során.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Súlyzó
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "GazoFitness pad + kézi súlyzó 2×10,5Kg(22Kg) + kettlebell 11,5Kg" című hirdetést látja. (fent)